Vrăjitoarea Brățara, dezvăluiri uluitoare despre Elena Ceauşescu: „Era o masă plină de fire şi m-am temut că o să mă iradieze. M-am enervat şi i-am spus că va ajunge sus de tot, apoi se va prăbuşi ca blocul Scala”

Vrăjitoarea Brățara, care susţine despre sine că este cea mai puternică vrăjitoare din sud-estul Europei, a avut clienţi dintre cei mai de seamă. La serviciile ei a apelat, printre alţii, Elena Ceauşescu, care a vrut să afle dacă "va ajunge sus".

07 mart. 2023, 16:53
Vrăjitoarea Brățara, dezvăluiri uluitoare despre Elena Ceauşescu: „Era o masă plină de fire şi m-am temut că o să mă iradieze. M-am enervat şi i-am spus că va ajunge sus de tot, apoi se va prăbuşi ca blocul Scala”

Vrăjitoarea Brățara, pe numele întreg Brățara Buzea, s-a născut în Teleorman, dintr-un tată țigan și o mamă înfiată de la un preot de la Singureni. Tata n-a recunoscut-o, iar primul buletin şi l-a făcut abia după ce a devenit prima dată mamă. Magia a învăţat-o de la cele două bunici ale sale, una care practica magie albă, alta care practica magie neagră. Printre predicţiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului sunt venirea la putere a lui Victor Ciorbea şi a lui Ion Iliescu. Totuşi, poate cea mai notabilă realizare o reprezintă apariţia sa la TV pe vremea lui Ceauşescu.

Vrăjitoarea Brățara, dezvăluiri uluitoare despre Elena Ceauşescu: „I-am spus că va ajunge sus de tot, apoi se va prăbuşi ca blocul Scala”

Văzând-o, Elena Ceauşeascu a decis să ia legătura cu ea şi să afle ce-i rezervă viitorul. A făcut-o, însă, prin interpuşi, astfel că Brăţara nu a reuşit să o vadă niciodată la faţă pe soţia dictatorului.

După o perioadă a văzut Ceaușeasca episodul ăla și știu că după cutremurul mare a venit la mine. A trimis-o pe o nepoată de-a ei, Diana, care era avocată. Prima dată a venit la mine, cu o mașină, cu poza ei. Era foarte multă lume atunci, dar ea i-a lăsat pe toți în urmă și s-a pus prima. Mi-a spus să opresc tot și să-i dau ei prima cu cărțile. Am întrebat-o cine e și ce vânt a adus-o la mine ca să o pun în față.

Citeste si Toată lumea o ştie pe Baba Vanga, dar cine a fost Baba Yaga, vrăjitoarea cea rea

Mi-am dat seama că nu e o persoană oarecare și m-am controlat. Le-am spus oamenilor să aștepte că are o urgență și trebuie să o servesc. Și-mi pune fotografia cu fața în jos pe cărți. Am întrebat de ce nu o așază cu fața în sus. N-a vrut și tot ce spunem eu, ea scria. La un moment dat, i-am zis că persoana din poză va trebui să facă un drum și i se va întâmpla un accident.

Ulterior am aflat că într-adevăr Ceaușeasca a fost pe un anume drum și a avut un fel de accident. După o perioadă, tovarășa a vrut să mă cunoască și a trimis-o tot pe nepoata asta și m-a luat cu o mașina blindată și mi-a spus să merg cu ea că are ordin. M-a dus la un spital de nevăzători, la poartă. Eu am văzut că e poliție acolo. Am intrat într-o cameră cu foarte puțină lumină, mai mult întunecată, unde era un paravan și o masă lungă. Pe masă erau niște fire, dar de unde să știu eu pe vremea aia că puneau microfoane sau mai știu eu ce…

Tot descântam eu și Ceaușeasca îi spunea nepoatei care avea microfon în ureche: „Întreab-o dacă voi ajunge sus, sus”. M-am enervat, mă gândeam să nu mă iradieze. Și am răspuns: Da, ajunge sus, sus, sus și dintr-odată va cădea ca blocul Scala. Pentru că se va întâmpla un război ceva, cu vărsare de sânge. N-am știut să spun că va fi o revoluție. Atunci se va duce totul, am spus. Și Ceaușeasca o tot întreba ce șanse mai sunt. Față în față însă n-am văzut-o niciodată pe Ceaușeasca”, a povestit vrăjitoarea Brățara în emisiunea În oglindă

Citeste si Cătălin Botezatu a mers la vrăjitoare: „Am avut momente de slăbiciuni”