Mesaje de 8 martie. 25 de urari si felicitari de Ziua Femeii!

Mesaje de 8 martie.  Ziua Internationala a Femeii (denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual la data de 8 martie pentru a comemora atat realizarile sociale, politicile si conditiile economice ale femeilor, cat si discriminarea si violenta care isi fac inca simtita prezenta in multe parti ale lumii. Ziua Internationala a Femeii a fost adoptata in 1977, printr-o rezolutie a Adunarii Generale a ONU.[1] ONU a sarbatorit pentru prima data Ziua internationala a femeii pe 8 martie, in 1975 — Anul international al femeii.

RomaniaTV.net
04 mart. 2018, 21:02
Mesaje de 8 martie. 25 de urari si felicitari de Ziua Femeii!

Mesaje de 8 martie.  Iata 20 de urari de Ziua Femeii, pe care le poti trimite rapid, prin SMS, Facebook sau mail. Alege-l pe cel mai potrivit pentru tine din lista de mai jos.

Aici ai 25 de mesaje si urari de Ziua Mamei!
Mesaje de 8 martie
Fie ca ziua de 8 martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani, draga mea!
***
Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
***
Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele. La multi ani, scumpa mea sotie!
***
Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… Ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… Si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… Tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc! La multi ani de 8 martie!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.