Mesaje de 8 martie. 30 de urări şi felicitări de Ziua Femeii!

Mesaje de 8 martie. Ziua Internationala a Femeii (denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual la data de 8 martie pentru a comemora atat realizarile sociale, politicile si conditiile economice ale femeilor, cat si discriminarea si violenta care isi fac inca simtita prezenta in multe parti ale lumii.

08 mart. 2019, 04:12
Mesaje de 8 martie. 30 de urări şi felicitări de Ziua Femeii!

Ziua Internationala a Femeii a fost adoptata in 1977, printr-o rezolutie a Adunarii Generale a ONU.[1] ONU a sarbatorit pentru prima data Ziua internationala a femeii pe 8 martie, in 1975 — Anul international al femeii.

Mesaje de 8 martie

Un gand marunt fata de iubirea imensa pe care ti-o port. La mulţi ani, viata mea!

***

Fie ca ziua de 8 martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani, draga mea!

***

Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

***

Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele. La multi ani, scumpa mea sotie!

***

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… Ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… Si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… Tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc! La multi ani de 8 martie!

Mesaje de 8 martie

Esti singura persoana care ma face sa am incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna. Te iubesc, draga mea! La multi ani!

***

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara… La multi ani de 8 martie!

***

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit!

***

Fluturele meu…

Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea.

De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare.

Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale. La multi ani de 8 martie!

***

Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea. La multi ani de 8 martie!

***

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! La multi ani de 8 martie!

***

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de 8 martie!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.