Mesaje de Craciun pentru cei dragi: Sarbatori fericite!

Mesaje de Craciun> An de an urările de Crăciun joacă un rol extrem de important în viaţa oricărui creştin care sărbătoreşte această zi importantă din calendar. De la urările simple însoţite de tradiţionalul ”La mulţi ani!” şi până la mesajele mai complexe, data de 25 decembrie a devenit ziua în care creştinii se întrec în cele mai frumoase gânduri transmise celor dragi.

25 dec. 2014, 06:43
Mesaje de Craciun pentru cei dragi: Sarbatori fericite!

Sarbatori Fericite! MESAJE DE CRACIUN

Printre cele mai populare MESAJE DE CRĂCIUN se regăsesc următoarele mesaje: 

”Crăciun Fericit şi la mulţi ani!” 

”Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!”

”Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!” 

”Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!” 

”Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!” 

”Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc” 

”Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!” 

”Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!” 

”Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!” 

”In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte”.

Sărbători fericite din partea Google!” – aceasta este urarea publicată pe prima pagină a motorului de căutare Google România, miercuri, în ajunul Crăciunului.

La fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

În ajunul Crăciunului, copiii merg cu colindul şi cu steaua, pentru a vesti naşterea lui Iisus. Copiii merg la colindat, la casele frumos împodobite, cântând „Steaua sus răsare” şi „Bună dimineaţa la Moş Ajun!” şi alte cântece, şi sunt răsplătiţi de gazde cu fructe, covrigi, dulciuri şi bani