Mesaje de felicitări înlocuite cu cele de condoleanțe, după ce o mireasă de 38 de ani a murit la propria nuntă

O mireasă de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, în fața familiei traumatizate și a sute de invitați, după ce preotul a oficializat slujba de căsătorie.

17 apr. 2024, 17:15
Mesaje de felicitări înlocuite cu cele de condoleanțe, după ce o mireasă de 38 de ani a murit la propria nuntă
Tragedie uriașă, după ce o mireasă a murit la propria nuntă

Elisangela Gazano, o mireasă în vârstă de 38 de ani, a mutit la propria nuntă, la doar câteva ore după ce preotul a oficializat slijba de căsătorie. Totul s-a petrecut în orașul Limeira din Brazilia, scrie The Sun.

Femeia a murit într-o casă de țară care fusese închiriată pentru nuntă. Mama a cinci copii, femeia și-ar fi pierdut echilibrul și a căzut inconștientă în fața familiei. Elisangela a murit după ce a câzut într-o piscină la câteva ore după ce s-a căsătorit.

Citește și: Detaliul scandalos pus de o mireasă pe invitațiile de nuntă. A cerut banii înainte de eveniment, direct în contul bancar: „Vă rugăm să includeți contribuția atunci când confirmați prezența”

Nuntașii au încercat să o salveze și au sunat la serviciile de urgență, dar mireasa a intrat în stop cardiac în drum spre spital. În cele din urmă, femeia a fost declarată decedată la Unitatea de Primiri Urgențe. Un raport din presa locală a precizat că Elisa Gazano dansa pe marginea piscinei, când s-a împiedicat și a căzut în apă.

Pe lângă nuntă, invitații și familia sărbătoreau și ziua de naștere a uneia dintre fiicele femeii. Tragedia s-a petrecut în weekend, într-o vilă de la țară, închiriată special pentru organizarea petrecerii de nuntă pentru familie și prieteni.

Citește și: Ce rochii de mireasă se poartă în anul 2024. Simplitatea conduce, în combinație cu pene, perle sau cristale

Echipajele de salvare au fost chemate duminică la o proprietate din Limeira, în partea de este a satului brazilian Sao Paulo.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Gazano a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea în rochie albă de mireasă.

În postare, Gazano își arăta documentele de căsătorie semnate, după ce s-a căsătorit cu partenerul ei de viață. Mesajele de felicitare au fost înlocuite în scurt timp cu mesajele de condoleanțe.