Mesaje de Florii 2019. Cele mai frumoase urări, sms-uri şi felicitări pentru cei care poartă nume de flori

Creştinii serbează duminică Floriile, care marchează intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim, unde a fost întâmpinat de o mulţime de credincioşi care ţineau în mâini ramuri de măslin şi de finic. În duminica Floriilor sunt serbaţi şi cei care poartă nume de flori, dar şi cei care sunt botezaţi Florin, Florina sau cu nume derivate ale acestora. Iată câteva mesaje de Florii.

20 apr. 2019, 06:20

Aproape 1,4 milioane de români îşi serbează onomastica de Florii, cei mai mulţi având numele Florin, Viorica şi Florentina, scrie adevarul.ro.

În duminica Floriilor sunt serbaţi cei care poartă nume de flori, Viorel, Viorela, Margareta, Camelia, Brânduşa sau Lăcrămioara, dar şi cei care sunt botezaţi Florin, Florina sau cu nume derivate ale acestora. Dintre bărbaţii care îşi serbează onomastica, cei mai mulţi se numesc Florin, iar dntre femeile sărbătorite de Florii, cele mai multe se numesc Viorica şi Florentina.

Citeşte şi Nume de fete la modă în 2019. Cele mai populare 20 de variante

Iată ce mesaje le poţi trimite celor dragi azi şi ce le poţi ura personal, dacă îi vizitezi.

Cele mai frumoase mesaje de Florii

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

De ziua ta îţi dăruiesc un buchet de flori. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Ca floarea de primăvară să te ridici, să te scuturi de iarnă şi să înfloreşti până la cer. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, sărbătorind un Floricel!

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

Astăzi este ziua florilor şi am rugat adierea vântului să îţi dăruiască un buchet mare stropit cu acorduri muzicale şi arome inspititoare. Îţi doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La mulţi ani! Pentru că eşti o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer „La mulţi ani” unei alte flori!

Să-ţi fie viaţa un buchet de flori într-o grădină plină de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Eşti cea mai preţioasă floare a vieţii mele! La Mulţi Ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!

Motoceii să vă intre în casă cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi bucuroasă. La Mulţi Ani!