Mesaje de Paşte 2023. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Paşti 2023

Daca vrei sa le trimiti mesaje de Paste celor dragi, inspira-te de aici. Ai peste 50 de variante de mesaje, SMS-uri, felicitari si urari de Paste.

15 apr. 2023, 14:58
Mesaje de Paşte 2023. Cele mai frumoase urări şi felicitări de Paşti 2023

Mesaje de Paşte 2023. Urari de Paste
Sper ca acest Paste sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

***

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

***

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

***

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Paşte 2023. Ele sunt femeile care nu au voie să meargă la slujba de Înviere! Fac mare păcat

***

As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

***

Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul crescut, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

***

Cristos a inviat daruindu-ne o noua viata, astfel incat fiecare dintre noi sa stie sa isi pretuiasca existenta si sa bucure de ea. Paste fericit!

***

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat!

***

Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna.

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua invierii!

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri. Un Paste in lumina!

Mesaje de Paşte 2023

***

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… Paste fericit!

***

In noaptea Invierii, cand clopotele bat,

Cu lumanari aprinse, cu sufletul curat,

Sa spunem impreuna…

Hristos a inviat!

***

Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

***

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

***

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste luminos!

***

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

***

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Paste Fericit!

***

Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia!

***

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.  Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Paste fericit!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mesaje de Paşte 2023 pentru rude

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!

Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

A venit timpul ca speranța, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!

Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a Înviat!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

Citeste si Tradiții în noaptea de Înviere. De ce este bine să ai la tine apă sfinţită şi ce trebuie să faci cu primul ou roşu care ţi-a fost spart

Mesaje de Paşte 2023 pentru prieteni

Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paști și luminoasă și bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil! Hristos a înviat!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Mesaje de Paşte 2023 pentru persoana iubită

Multe ouă roşii, mulţi cozonaci şi iepuraşi de ciocolată şi multe îmbrăţişări din partea mea! Paşte fericit!

Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a Înviat!

Anul acesta, Iepuraşul o să vină la tine încărcat cu multe bunătăţi! Sper să nu uite să îţi dea şi plicul doldora cu sutele de pupici de la mine. Paşte fericit!

Anul acesta eu voi juca rolul Iepuraşului de Paşte, iar pe tine te aşteaptă o mulţime de surprize!’

Citeste si Obiceiuri de Paște în România. Cât se ţine aprinsă lumânarea cu care am luat lumină în noaptea de Înviere

Mesaje de Paşte 2023 pentru colegi şi şefi

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului. Paște Fericit!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Mesaje de Paşte 2023, selectate cu grijă de romaniatv.net: „Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!”
„Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit ouă!”
„Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!”
„Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!”
„Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!”

Tradiţii de Paşte. Cele mai bizare obiceiuri păstrate din vremuri străvechi în România

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.
Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!
Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea faţă de frumos vine din trăirile noastre. Trăieşte cu adevărat Învierea Domnului!”
„Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm aşa cum se cuvine!”
Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.
„Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!”
„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”
„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!”
„Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!”
„Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”
„Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!”

MESAJE AMUZANTE DE PAŞTE:

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!
Mai bine dau MESAJE DE PAŞTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.
Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.
Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!
Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!
Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!
Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE
Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.
M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.
Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.
De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?
Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!
16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Mesaje de Paşte 2023. Idei de mesaje și felicitări de Paște:

Îţi doresc un Paşte foarte fericit, dragoste din plin şi cele mai bune urări. Fie ca zilele Paştelui şi ale acestui an să îţi ofere o mulţime de fericire şi bucurie în viaţă. Să ai o viaţă îmbelşugată în iubire şi să sărbătoreşti Paştele de cel putin 100 de ori! Un Paşte fericit!

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă ca Ziua Învierii!
Hristos a înviat dăruindu-ne o nouă viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să ştie să îşi preţuiască existenţa şi să se bucure de ea. Paşte fericit!

În noaptea Invierii, când clopotele bat,/Cu lumânări aprinse, cu sufletul curat,/Să spunem împreună…Hristos a înviat!
Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă.

Iisus să îţi ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să îţi spele necazul din suflet, Lumina Învierii să îţi readucă speranţa. Hristos a înviat!

Citiți și: Cele mai frumoase mesaje de Paște, urări pentru familie, prieteni sau părinți și toți cei dragi!

Mesaje de Paște 2023 pentru familie

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

E atâta Lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Mesaje de Paşte 2023 pentru prieteni

Azi, in zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Hristos a înviat! Fie ca Lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Învierea Domnului sa va sporeasca sănătatea şi belşugul, să vă împlinească gândurile şi speranţele. Paşte Fericit!

Mesaje de Paște 2023 pentru colegi

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de Lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte fericit, alături de cei dragi!

Mesaje de Paște 2023 pentru părinți

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, vă voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să ne aducă aproape în curând! Paşte fericit!

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu mă gândesc la voi. Hristos a înviat!

Mesaje de Paşte 2023 despre Înviere

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

E-n somn de sălcii un vis de răstignire, /E plâns de miei şi plaiuri cu verdeaţă,/Hristos să vă aducă Lumină/În noaptea renunţării la moarte pentru viaţă.

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii lui Iisus!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

Taina Învierii…Ce nu am da să o primim,/Doar prin iertare şi iubire o găsim,/Un gând curat şi luminat, afară clopotele bat,/Hristos a înviat!

Mesaje de Paște 2023 creştine

E atâta Lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă Lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoieşte în fiecare primăvară. Fie ca promisiunea de Paşte să îţi umple inima de pace şi de bucurie! Paşte fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Paştele este o măreaţă promisiune prin care Domnul ne aduce în preajma renaşterii noastre în fiecare an. Fie ca promisiunea Paştelui să vă umple inima cu pace şi bucurie! Paşte fericit!

Mesaje religioase de Paște 2023

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Dumnezeu S-a făcut purtător de trup, pentru ca omul să poată deveni purtător de duh -Sfântul Atanasie cel Mare. De Paște fii mai înțelegător, fii alături de cei dragi și fie ca bucuria Învierii Domnului să îți umple viața. Hristos a înviat!

Urări de Paște 2023

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Fie ca Domnul să te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Paştelui. Fie ca Învierea să îţă dăruiască un nou început, belşug , succes şi fericire. Un Paşte fericit!

Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viaţă, astfel încat fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ şi de veşnicia din Ceruri. Un Paşte fericit!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele 4 taine divine: Încredere, Lumină, Iubire, Speranţă.