Mesaje de Paşte. De Sărbătoarea Învierii Domnului, transmite-le celor dragi gândurile tale bune

Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii. Nu lăsa să treacă această zi fără să le transmiţi celor dragi gândurile tale bune, adunate în fraze meşteşugite. E important să le trimitem celor dragi mesaje de Paşte în această perioadă în care este imposibil să le fim aproape fizic. 

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 05:51
Mesaje de Paşte. De Sărbătoarea Învierii Domnului, transmite-le celor dragi gândurile tale bune

Bucură-le sufletele membrilor familiei, prietenilor, colegilor cu urări prin care să le transmiţi că te gândeşti la ei mai mult ca oricând.

Mesaje de Paşte pentru familie

Paştele e un moment de întregire a familiei, în care cu toţi ne dorim pace şi fericire. E o zi de sfântă sărbătoare, aducătoare de mare bucurie sufletească, bucurie pe care vreau s-o împart cu voi. Hristos a înviat!

Minunea Învierii Domnului să vă aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Paşte fericit!

Sărbătoarea Învierii Domnului ne umple sufletele cu speranţă şi bucurie. Să vă fie viaţa plină de lumină ca această Sfântă zi de Paşte! Hristos a înviat!

Iubirea ne aduce pe toţi împreună, oriunde am fi. Chiar dacă fizic nu suntem alături unii de alţii, vă port în suflete şi îmi îndrept toate gândurile bune către voi. Să ne bucurăm împreună de Sfânta Sărbătoare a Paştelor şi să primim cu bucurie în inimile noastre lumina Învierii Domnului. Paşte fericit!

Minune înainte de Paşte! Coroana de spini a Mântuitorului a înflorit VIDEO

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să reverse în sufletele voastre cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Paşte fericit!

Nimic nu este mai de preţ ca familia. Cu prilejul Sfintelor Sărbători Pascale, toate gândurile mele bune şi toată iubirea mea se îndreaptă către voi. Să ne bucurăm împreună de lumina Învierii chiar dacă nu putem fi alături unii de ceilalţi. Paşte fericit şi luminat!

Iisus a fost un crin printre spini, iar voi, prin dragostea pe care mi-o purtaţi, sunteţi crini printre crini. Paşte binecuvântat!

Mesaje de Paşte pentru prieteni

Sărbătoarea Învierii Domnului să reverse iubire în sufletele voastre. Bucuraţi-vă de această sărbătoare luminată alături de cei dragi! Paşte fericit!

Redescoperă sentimentele curate care ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Hristos a înviat!

Azi, în zi de mare sărbătoare, liniştea şi pacea să coboare în sufletul tău şi în casa ta. Minunea Învierii Mântuitorului să dăinuie în inima ta, să-ţi lumineze viaţa şi să-ţi aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei! Hristos a Înviat!

În zi de mare sărbătoare, îţi dezvălui rețeta mea pentru un Paşte Fericit. Ingrediente necesare: un zâmbet larg și multă iubire. Mod de preparare: Se amestecă o linguriţă de fericire cu zilele petrecute alături de cei dragi. Se frământă bine și se lasă compoziția la dospit timp în care stăm la o vorbă cu cei pe care-i iubim. Se presară bucurie după gust și se servește imediat. Paște Fericit!

Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil! Paşte fericit!

Mesaje de Paşte pentru  colegi

E o zi în care trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă. Lumina sfântă să coboare, azi, în casa şi în inima ta. Paşte Fericit!

Sărbători fericite alături de cei dragi! Să ai parte de multă căldură şi multă bucurie în suflet şi în casă, de multă sănătate şi putere de muncă. Hristos a înviat!

Învierea Domnului să-ți sporească sănătatea și belșugul, să-ți împlinească gândurile și speranțele, iar lumina sfântă a Învierii să coboare în sufletul tău. Paște fericit!

Cum se va desfăşura slujba de Înviere în plină pandemie de coronavirus

Sfânta sărbătoare a Învierii Mântuitorului să-ți lumineze calea și să-ți umple sufletul de bucuria unei vieți care nu se va sfârși niciodată! Paște fericit!

În această zi sfântă,  în sufletul tău să învie speranţa, credinţa şi iubirea, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!

Mesaje de Paşte pentru iubit/iubită

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi acest lucru nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi sper că speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Dumnezeu ne-a dat suflet pentru a iubi, pentru a ne bucură împreună cu cei dragi, pentru a sluji Luminii şi a paşi pe calea Binelui. Să ne păstrăm sufletul pur şi dornic de iubire şi frumos! Paşte fericit!

Odată cu Învierea Domnului, am primit cel mai frumos dar de la viaţă: pe tine! A trecut ceva timp de  atunci, dar în sufletul meu dăinuie o veşnică primăvară. În zile sfinte se nasc minuni şi ştiu că fericirea noastră va dura. Paşte fericit!

Iepuraşul o să vină la tine încărcat cu o mulţime de bunătăţi. Sper să nu uite să îţi dea pachetul de la mine încărcat cu iubire infinită. Paşte fericit!

În noaptea Învierii, îngerii din ceruri să se pogoare asupra ta, să te apere pentru tot restul vieţii şi să reverse asupra ta toată iubirea lumii. Hristos a înviat!

Mesaje de Paşte amuzante

Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Umblă veste-n tot oraşul cum că vine iepuraşul, să v-aducă pe-nserat, Paşte bun şi Luminat!

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Iepuraşul plin de flori vine la fereastră-n zori. Să-ţi aducă voie bună şi bucate-alese pe masă să-ţi pună. Paşte fericit!