MESAJE DE PASTE: Trimiteţi o URARE de PASTE, o FELICITARE de Paşte pentru cei dragi

MESAJE DE PAŞTE pe care le puteţi trimite celor dragi, pentru a le transmite un gând bun cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

18 apr. 2014, 22:14

FELICITARI DE PASTE 2014. MESAJE DE PASTE 2014. URĂRI ŞI SMS-uri DE PASTE 2014

 • Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

 • Mai bine dau MESAJE DE PAŞTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

 • Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

 • Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

 • Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

 • Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

 • Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

 • MESAJE DE PAŞTE: Vezi cum se spune Paste Fericit si in alte limbi

 • Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

 • Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

 • MESAJE DE PASTE 2014. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

  MESAJE DE PASTE 2014. Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

  MESAJE DE PASTE 2014. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

  MESAJE DE PASTE 2014. Sfintele sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii. Hristos a Înviat!

  MESAJE DE PASTE 2014. Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!

  MESAJE DE PASTE 2014. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a Înviat!

  MESAJE DE PASTE 2014. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!

  MESAJE DE PASTE 2014. Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

  MESAJE DE PASTE 2014. Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

  MESAJE DE PASTE 2014. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet “Hristos a înviat!”.

  MESAJE DE PASTE 2014. Învierea Domnului să îți aducă în suflet bucurie și iubire. Paște Fericit alături de toți cei dragi!

  MESAJE DE PASTE 2014. O singură dată pe an este Paștele. O zi specială, îmbogățită de aroma bucatelor tradiționale și parfumul florilor de primavară și al tău! Paște fericit!

  MESAJE DE PASTE 2014. Fie ca Paștele să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a înviat!

  MESAJE DE PASTE 2014. Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

  MESAJE DE PASTE 2014. Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

  MESAJE DE PASTE 2014. Un iepuraş tare drăgălaş a iesit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…si Hristos a Înviat!

  MESAJE DE PASTE 2014. Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!

  MESAJE DE PASTE 2014. 

  Pastrez pentru tine, dragostea mea,

  O lumanare de la Paste, pe care s-o aprind

  De ajutor mereu, oricand, oriunde

  S-apropie de tine vreo primejdie rea!

  MESAJE DE PASTE 2014: Cele mai frumoase URARI, FELICITARI de PASTE 2014

  Fie ca de Inviere sa primesti lumina sfanta in casa si in inima, credinta si bucurie in suflet! Paste Fericit !

  Un ingeras din cer coboara, se roaga-n taina, apoi zboara. De acolo de sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a Inviat !

  Urări şi felicitari amuzante de Paşte. Vezi ce mesaje îşi trimit românii

  In Sfanta Noapte a Invierii, cand clopotele bat, sa stam impreuna cu cei dragi, cu lumanari aprinse si cu sufletul curat sa spunem: Hristos a Inviat !

  Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit !

  Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va aduca lumina si liniste sufleteasca. Sa va vegheze ingerii pacii si iertarii iar frumoasa primavara sa va intre in suflet. Paste Fericit !

  MESAJE de Paşte. Cele mai frumoase şi haioase URĂRI şi felicitări de Sărbători

  De Paste iti doresc sa dai de oul incondeiat castigator, de cozonacul pufos, de vinul dulce si de toti prietenii adevarati, cu care sa ciocniti oua inrosite si sa spuneti: Hristos a Invitat !

  Fie ca Domnul Nostru Iisus Hristos sa te binecuvanteze cu ocazia Sfintei Sarbatori Pascale iar ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug, sanatate si multe bucurii. Paste Fericit !

  16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de Sarbatori iar ultimul a citit: Un Paste Fericit !

  Cam acestea sunt mesajele, urarile, SMS-urile de Paste pe care vi le daruiesc si voua. Daca aveti alte mesaje de Paste lasati un comentariu cu acestea mai jos pentru a afla si alti de ele.
  Va urez Paste fericit!

  URARI DE PASTE 2014

  Credincioşii care vor să trimită celor dragi felicitări sau mesaje de Paşte pot alege unul din mesajele de mai jos:

  „Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine”.

  „Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată”

  „De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame”.

  „Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate”.

  „Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

  „De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame”.

  „Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat/ Paşte Fericit!”

  „Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paşte”.

  „Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

  „Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte fericit!”

  „Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!”

  „Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat”

  „E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.”

  „16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

  CITEŞTE ŞI:Mare grijă la masa de Paşte. Mieii sub 10 kilograme sunt PERICULOŞI pentru sănătate

  „Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale”.

  „Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate”.

  „Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou, special pentru tine, să-ţi urez un Paşte Fericit cu râsete şi voie bună.”

  „Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.”

  „M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parca tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aştept răspuns!”

  MESAJE HAIOASE DE PAŞTE

  „Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

  „Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat/ Paşte Fericit!”

  „Un iepuraş cu botic alb/ A venit la voi în prag/ Să vă aducă un ou roşu/ Care să vă umple coşul/ Ciocniţi?”

  „Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

  „Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine.”

  „Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.”

  „16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

  „De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

  „Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.”

  „Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.” 

  „Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paşte.”

  „Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou, special pentru tine, să-ţi urez un Paşte Fericit cu râsete şi voie bună.”

  „Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.”

  M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parca tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aştept răspuns!

FELICITARI DE PASTE 2014. Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!

FELICITARI DE PASTE 2014. Pastrez pentru tine, dragostea mea / O lumanare de la Paste, pe care s-o aprind / De ajutor mereu, oricand, oriunde / S-apropie de tine vreo primejdie rea!

FELICITARI DE PASTE 2014. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a Înviat!

FELICITARI DE PASTE 2014. Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!

FELICITARI DE PASTE 2014. Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

FELICITARI DE PASTE 2014. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

FELICITARI DE PASTE 2014. Sfintele sărbători de Paste să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii. Hristos a Înviat!

FELICITARI DE PASTE 2014. Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

FELICITARI DE PASTE 2014. În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet “Hristos a înviat!”.

FELICITARI DE PASTE 2014. Învierea Domnului să îți aducă în suflet bucurie și iubire. Paste Fericit alături de toți cei dragi!

FELICITARI DE PASTE 2014. O singură dată pe an este Paștele. O zi specială, îmbogățită de aroma bucatelor tradiționale și parfumul florilor de primavară și al tău! Paste fericit!

FELICITARI DE PASTE 2014. Fie ca Paștele să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a înviat!

FELICITARI DE PASTE 2014. Sfintele Sărbători de Paste să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paste Fericit!

FELICITARI DE PASTE 2014. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

FELICITARI DE PASTE 2014. Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

FELICITARI DE PASTE 2014. Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paste Fericit!

FELICITARI DE PASTE 2014. Un iepuraş tare drăgălaş a iesit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…si Hristos a Înviat!

FELICITARI DE PASTE 2014. Iepuraşul mustăcios e de Paste norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!

FELICITARI DE PASTE 2014. Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!

 

MESAJE DE PASTE 2014: Cele mai frumoase URARI, FELICITARI de PASTE 2014

Fie ca de Inviere sa primesti lumina sfanta in casa si in inima, credinta si bucurie in suflet! Paste Fericit !

Un ingeras din cer coboara, se roaga-n taina, apoi zboara. De acolo de sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a Inviat !

Urări şi felicitari amuzante de Paşte. Vezi ce mesaje îşi trimit românii

In Sfanta Noapte a Invierii, cand clopotele bat, sa stam impreuna cu cei dragi, cu lumanari aprinse si cu sufletul curat sa spunem: Hristos a Inviat !

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit !

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va aduca lumina si liniste sufleteasca. Sa va vegheze ingerii pacii si iertarii iar frumoasa primavara sa va intre in suflet. Paste Fericit !

MESAJE de Paşte. Cele mai frumoase şi haioase URĂRI şi felicitări de Sărbători

De Paste iti doresc sa dai de oul incondeiat castigator, de cozonacul pufos, de vinul dulce si de toti prietenii adevarati, cu care sa ciocniti oua inrosite si sa spuneti: Hristos a Invitat !

Fie ca Domnul Nostru Iisus Hristos sa te binecuvanteze cu ocazia Sfintei Sarbatori Pascale iar ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug, sanatate si multe bucurii. Paste Fericit !

16 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de Sarbatori iar ultimul a citit: Un Paste Fericit !

Cam acestea sunt mesajele, urarile, SMS-urile de Paste pe care vi le daruiesc si voua. Daca aveti alte mesaje de Paste lasati un comentariu cu acestea mai jos pentru a afla si alti de ele.
Va urez Paste fericit!

URARI DE PASTE 2014

Credincioşii care vor să trimită celor dragi felicitări sau mesaje de Paşte pot alege unul din mesajele de mai jos:

„Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine”.

„Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată”

„De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame”.

„Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate”.

„Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

„De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame”.

„Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat/ Paşte Fericit!”

„Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paşte”.

„Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte fericit!”

„Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!”

„Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.”

„16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

CITEŞTE ŞI: Mare grijă la masa de Paşte. Mieii sub 10 kilograme sunt PERICULOŞI pentru sănătate

„Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale”.

„Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate”.

„Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou, special pentru tine, să-ţi urez un Paşte Fericit cu râsete şi voie bună.”

„Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.”

„M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parca tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aştept răspuns!”

MESAJE HAIOASE DE PAŞTE

„Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

„Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat/ Paşte Fericit!”

„Un iepuraş cu botic alb/ A venit la voi în prag/ Să vă aducă un ou roşu/ Care să vă umple coşul/ Ciocniţi?”

„Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

„Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine.”

„Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.”

„16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

„De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

„Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.”

„Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.” 

„Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paşte.”

„Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou, special pentru tine, să-ţi urez un Paşte Fericit cu râsete şi voie bună.”

„Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.”

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parca tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aştept răspuns!


loading...