Mesaje de Sărbători de la vedete. Ce le urează starurile românilor

Vedetele pe care le urmărim zilnic la televizor au trimis mesaje de urări fanilor cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

RomaniaTV.net
26 dec. 2017, 08:18
Mesaje de Sărbători de la vedete. Ce le urează starurile românilor

Andreea Marin

“Nicăieri nu e mai bine ca acasă – până şi renii o ştiu!”, spune vedeta în cea mai recentă postare a sa pe pagina de Facebook. “Hornul curăţat? Bradul aranjat? Colind învăţat? Sufletul curat? … Moşu’ e-aşteptat! Ajun minunat, Crăciun binecuvântat!”

Horia Brenciu

“Vă doresc sărbători pline de confetti, şampanie şi… zâmbete! Crăciun fericit!”

Cătălin Botezatu

“Să nu uiţi că niciodată nu va fi prea târziu să o iei de la început, să te îndrăgosteşti şi să te reinventezi. Profită de fiecare clipă, ţine cu dinţii de orice clipă de fericire şi luptă pentru visele tale!”

Mihaela Rădulescu

“Sunt pe-aici oameni buni, frumoşi, împliniţi, fericiţi sau… încă nu, tineri plini de chef de viaţă sau încă în căutarea drumului corect, oameni prea singuri sau prea chinuiţi… Pentru toţi, fără excepţie, am numai gânduri bune şi vă doresc să vă reîncărcaţi sufletul cu tot ce vă bucură! Se spune “Sărbători fericite“, dar eu vă doresc să fiţi voi fericiţi, pe deplin! Mulţumesc pentru tot ce am simţit de la voi mereu! Sărbătorile astea or fi despre bucurie, daruri, distracţie, mâncare, vacanţă, dar şi despre curăţenia de făcut în suflet, în casă, în gânduri, despre bunătate şi compasiune, despre… ”împreună” şi “familie”… Preţuiţi ce aveţi şi nu lăsaţi nicio tristeţe să vă atârne în bradul de Crăciun… Mereu cu gânduri bune, Mihaela şi Felix.”

Monica Bârlădeanu

“Cina de Crăciun la mine acasă? OK, challenge accepted! I-am auzit pe toţi în timpul mesei că mâncau cu vinovăţie, aşa că am zis să am totuşi grijă de silueta lor. Le-am pregătit un platou cu ciocolată şi dulciuri dietetice care să mai salveze puţin situaţia.“