Mesaje de Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări și felicitări de Sfânta Maria. Transmite-le celor dragi care poartă numele Sfintei Născătoare de Dumnezeu gândurile tale bune

Anual, pe 15 august, credincioșii prăznuiesc marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului. Cu prilejul acestei mari sărbători a creștinătății, se transmit mesaje și urări de bine tuturor celor care poartă numele Născătoarei de Dumnezeu.

14 aug. 2022, 21:28
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări și felicitări de Sfânta Maria. Transmite-le celor dragi care poartă numele Sfintei Născătoare de Dumnezeu gândurile tale bune

Mesaje de Sfânta Maria 2022. Deși în anumite zone ale țării, nu se spune „La mulți ani” pe 15 august, când prăznuim Adormirea Maicii Domnului, ci pe 8 septembrie, atunci când sărbătorim Nașterea Maicii Sfinte, preoții spun că nu este deloc greșit să facem urări pe 15 august, deoarece 15 august nu este o zi trista, ci una a bucuriei, deoarece sărbătorim înălțarea acesteia la Cer și la viața veșnică.

Mesaje de Sfânta Maria 2022

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

La mulți ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

Citeste si Adormirea Maicii Domnului 2022. Tradiţii şi superstiţii. Ce este bine să faci în această zi sfântă ca să atragi persoana potrivită

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii si Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porți, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească pașii si sa-ti lumineze calea!

O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguța cu toți cei din jurul tău!

Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani!

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu sa te călăuzească in tot cea-ce faci. La mulți ani!

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porți. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La mulți ani de Sfântă Maria!

Citeste si Prof. dr. Vlad Ciurea, despre puterea rugăciunii asupra creierului: „s-a constatat o activare formidabilă”

De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!