Mesaje de Sfantul Andrei. Felicitări frumoase de Sf. Andrei 2021

Sfantul Andrei 2021. Cele mai frumoase mesaje si urari pe care sa le trimiti de Sfantul Andrei, ocrotitorul României.

29 nov. 2021, 21:32
Mesaje de Sfantul Andrei. Felicitări frumoase de Sf. Andrei 2021

Mesaje de Sfantul Andrei. Ziua de 30 noiembrie este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României și apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre.

MESAJE de SFANTUL ANDREI 2021. Cele mai frumoase urări de Sf. Andrei
MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume, să ai parte numai de zile senine și însorite!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

MESAJE SFÂNTUL ANDREI. Andreea, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de fericire! La mulți ani, Andrei/Andreea!

Sfântul Andrei 2021. Cele mai eficiente şapte ritualuri de dragoste pentru aflarea ursitului
MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. La mulți ani, dragă Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!

Felicitări de Sfântul Andrei 2021: La mulţi ani!

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile lângă cei dragi”.


loading...
Partenerii noștri