Mesaje de Sfantul Nicolae 2022. Cele mai frumoase mesaje de Moş Nicolae 2022

În ziua de MOŞ NICOLAE îşi serbează ziua toţi cei pe care îi cheamă NICOLAE, Nicoleta, Niculina sau alte derivate. Cu toate acestea, ziua de MOŞ NICOLAE este mult mai cunoscută pentru tradiţia cadourilor de MOŞ NICOLAE, dar nu trebuie uitat nici de urări.

05 dec. 2022, 11:13
Mesaje de Sfantul Nicolae 2022. Cele mai frumoase mesaje de Moş Nicolae 2022

MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE 2022. Sfântul Nicolae, de origine grecească (Nikolaos), numele este format din două cuvinte: nike, „victorie“ (de la nikao, „a învinge“), și laos, „popor“, putându-se tălmăci prin „obșteasca biruință“. Sfântul Nicolae, patronul Greciei, Rusiei şi al multor oraşe din Apusul Europei, este unul din cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, datorită multelor minuni săvârşite atât în timpul vieţii, cât şi după moartea sa, fiind supranumit „Făcătorul de Minuni”, păstrând şi rolul de Moş pentru copii. Sfântul Nicolae este sărbătorit în 6 decembrie.

Sfântul Nicolae 2022 – Cele mai frumoase tradiții de Sfântul Nicolae
În unele regiuni, fetele se adună în ajunul sărbătorii pentru a face plăcinte, iar seara, la ora 9 fix, flăcăii năvălesc peste ele și petrecerea începe. În zona rurală, în ziua de Sfântul Nicolae, feciorii se organizează în cete, își aleg gazda în casa căreia repetițiile pentru colinda de Crăciun și de Anul Nou vor avea loc. În popor se crede că, de Sfântul Nicolae, începe în adevaratul sens al cuvântului iarna. În această zi, Moșul își scurtură barba sură și începe să ningă. Iar daca nu ninge, înseamnă că Sfântul Nicolae a intinerit.

MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE 2022. Mesaje pentru prieteni și familie de Sfântul Nicolae

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

Citeste si Nu oferi niciodată aceste cadouri de Moş Nicolae! Aduc ghinion celor cărora le sunt dăruite

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

MESAJE de Sfântul Nicolae 2022. „Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit!”

MESAJE SFÂNTUL NICOLAE 2022. „Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

FELICITĂRI SFÂNTUL NICOLAE 2022. „Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. LA MULȚI ANI!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!”

„Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!”

MESAJE SFÂNTUL NICOLAE 2022. „Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.”

Urari de Sfantul Nicolae. Mesaje de Sfantul Nicolae. Spune-le prietenilor La multi ani!

Urari de Sfantul Nicolae. In fiecare an, la 6 decembrie, romanii crestin-otodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Nicolae. Afla mai multe despre semnificatia acestei importante zile aici.

Citeste si Moş Nicolae. Tradiţia pe care e bine să o respecţi în seara de Moş Nicolae ca să ai noroc

Urari de Sfantul Nicolae

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Nicolae, al carui nume il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata. La multi ani, Nicoleta!

***

Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant, spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericita, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani, Nicoleta mea!

***

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfantul Nicolae!

***

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

***

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La multi ani, Nicu!

***

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craciun si la fel de frumoasa precum Sarbatorile langa cei dragi.

***

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer „La Multi Ani”!

***

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Semnificatia numelui Nicolae. De unde vine acest nume si ce inseamna
Semnificatia numelui Nicolae are mai multe radacini. Se spune ca Nicolae vine din slava si greaca si inseamna „invingatorul poporului”.

Nicolae este un nume de familie sau prenume masculin. Nicolae ca nume de baiat este un nume romanesc de origine greaca veche si o varianta a numelui Nicolas.

Semnificatia numelui Nicolae- calitati si defecte

Semnificatia numelui Nicolae spune ca acesta este un personaj fermecator si prietenos, intotdeauna vesel si plin de glume, dar siret si inteligent, intuitiv si uneori arogant.

Creativ in primul rand, Nicolae este un artist. Este deosebit de receptiv fata de ceilalti si are un suflet bun care trebuie sa se simta motivat pentru a merge mai departe. El uraste monotonia pentru ca este energic, cu o capacitate enorma de actiune.

Simtul umorului sau este, fara indoiala, una dintre cele mai bune calitati ale sale. Totusi natura sa nerabdatoare tinde sa-l faca sa mearga la extreme si se poate supara brusc chiar atunci cand cel mai putin te astepti.

Copilaria lui Nicolae, semnificatia numelui iti spune cum e
Cand este mic, Nicolae poate fi un copil problema, iar parintii sai trebuie sa se asigure ca nu se lasa dominat de capriciile si imaginatia sa.

Educatia lui Nicolae ar trebui sa se bazeze pe anumite principii, care trebuie sa i se explice in mod clar. Este incredibil de creativ si ar fi benefic sa-l incurajezi sa deseneze, sa cante sau sa faca teatru, de exemplu, pentru a evita ca talentul sa se piarda.

Semnificatia numelui spune ca lui Nicolae ii place sa fie apreciat si recunoscut si se bucura de compania altor oameni, vorbind, cantand si razand. Pentru el conteaza enorm sa fie fericit.

De asemenea, in relatiile lui amoroase, el este un tovaras fermecator, care este perspicace si diplomatic, desi uneori se poate lasa dus de val.