MESAJE DE SFANTUL NICOLAE cu care nu dai greş: La mulţi ani!

Mesaje de Sfântul Nicolae. Trimiteţi urări şi felicitărilor celor care îşi serbează onomastica de Sfântul Nicolae sau apropiaţilor şi prietenilor cu ocazia zilei de Moş Nicolae. RomaniaTV.net a selectat mai multe mesaje pe care le puteţi trimite prin SMS celor ce îşi aniversează onomastica de Sfântul Nicolae sau serbează venirea lui Moş Nicolae.

06 dec. 2015, 07:30
MESAJE DE SFANTUL NICOLAE cu care nu dai greş: La mulţi ani!

MESAJE PENTRU MOŞ NICOLAE:

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

„Sper ca Moş Nicolae să-ţi umple ghetuţele cu tot ceea ce ţi-ai dorit”!

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Nicolae!”

MESAJE DE „LA MULŢI ANI” DE SFÂNTUL NICOLAE:

„La Mulţi Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Nicoleta!”

„Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La Mulţi Ani!”

„Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!”

„Un trandafir, o floare şi-o rază de soare să-ţi lumineze inima în această zi deosebită. LA MULŢI ANI!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros LA MULŢI ANI, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

MESAJE HAIOASE DE SFÂNTUL NICOLAE ŞI MOŞ NICOLAE

„Ho-Ho-HO! Să ai parte de zăpadă şi de bucurie-n casă! La mulţi ani! Moş Nicolae!”

„Moş Nicolae m-a sunat, şi tocmai m-a anunţat că anul ăsta te-a sărit pe tine şi vine direct la mine!”

„Îţi urez să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!”

„Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”

„Bună! Sunt Moş Nicolae! Ţi-ai pregătit bocancii? Vin la noapte să îţi las o duzină de nuiele!”

„Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.”

MESAJE SF NICOLAE 2015 – Felicitări, mesaje și urari de SF Nicolae. Cele mai frumoase MESAJE de SF Nicolae 2014. In data de 6 decembrie creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinti din calendar. De origine greceasca (Nikolaos), numele este format din doua cuvinte: nike, „victorie“ (de la nikao, „a invinge“), si laos, „popor“, putandu-se talmaci prin „obsteasca biruinta“. Vocea Transilvaniei.ro. vă prezintă cele mai frumoase Mesaje de SF Nicolae, sms-uri de SF Nicolae și urari de SF Nicolae, şi vă va ureaza tuturor celor care purtati numele de Nicolae sau Nicoleta La multi ani! si sa aveti ghetutele pline. ..

MESAJE SF NICOLAE 2015. La mulți ani și fie ca SF Nicolae să te călăuzească mereu!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros “La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE SF NICOLAE 2015. Dragă Nicolae, de ziua numelui tău îți dorim un sincer “LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Nicolae!

MESAJE SF NICOLAE 2015. La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

MESAJE SF NICOLAE 2015. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

MESAJE SF NICOLAE 2015. Îți urez “La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca SF Nicolae, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

MESAJE SF NICOLAE 2015. Felicitări, mesaje și urari de SF Nicolae. Cele mai frumoase MESAJE de SF Nicolae 2015

MESAJE SF NICOLAE 2015. La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Nicolae al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

MESAJE SF NICOLAE 2015. De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Nicolae al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Draga Nicolae, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

MESAJE SF NICOLAE 2015. În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Nicolae, îţi urez multă sănătate şi fericire!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

MESAJE SF NICOLAE 2015. La Mulţi Ani, Nicolae, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE SF NICOLAE 2015

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

MESAJE SF NICOLAE 2015. La mulţi ani şi fie ca Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

MESAJE SF NICOLAE 2015. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Nicolae pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

MESAJE SF NICOLAE 2015. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă!

MESAJE SF NICOLAE 2015. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Nicolae, va urez multa sanatate si fericire!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

MESAJE SF NICOLAE 2015. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

MESAJE SF NICOLAE 2015. Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti.

MESAJE SF NICOLAE 2015. Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfantul Nicolae!

Sfântul Nicolae, patronul Greciei, Rusiei şi al multor oraşe din Apusul Europei, este unul din cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, datorită multelor minuni săvârşite atât în timpul vieţii, cât şi după moartea sa, fiind supranumit „Făcătorul de Minuni”, păstrând şi rolul de Moş pentru copii. Sf. Nicolae este sărbătorit în 6 decembrie.

SFANTUL NICOLAE, sărbătorit de creştinii din întrega lume în 6 decembrie, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi sfinţi ai creştinătăţii. În credința populară Sfantul Nicolae mai este cunoscut si sub numele de San-Nicoara. Se spune ca el pazeste soarele care incearca sa se strecoare pe langa el pentru a ajunge la taramurile de miazanoapte pentru a lasa lumea fara caldura si fara lumina. In unele zone ale tarii, in ziua de Sfantul Nicolae oamenii aduc in casa cregunte de pomi fructiferi pe care le pastreaza in apa langa icoane ca sa infloreasca pana de Anul Nou. Iar daca aceste crengute vor inflori pana cand anul se sfarseste, anul care vine va fi unul foarte roditor si plin de satisfactii.

In alte regiuni fetele se aduna in ajunul sarbatorii pentru a face placinte, iar seara, la ora noua fix, flacaii navalesc peste ele si petrecerea incepe. In zona rurala, in ziua de Sfantul Nicolae, feciorii se organizeaza in cete, isi aleg gazda in casa careia repetitiile pentru colinda de Craciun si de Anul Nou vor avea loc. In popor se crede ca de Sfantul Nicolae incepe in adevaratul sens al cuvantului iarna. In aceasta zi Mosul isi scurtura barba sura si incepe sa ninga. Iar daca nu ninge inseamna ca Sfantul Nicolae a intinerit.