MESAJE DE SFANTUL VALENTIN 2016: Trimite şi tu FELICITARI DE ZIUA INDRAGOSTILOR

MESAJE DE SFANTUL VALENTIN 2016. Sfântul Valentin este ziua iubirii, iar dacă ești îndrăgostită, este un moment bun să îți dezvălui sentimentele. Vezi cele mai frumoase mesaje de Sfântul Valentin.

RomaniaTV.net
12 feb. 2016, 09:56

MESAJE DE SFANTUL VALENTIN 2016, Mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru el

Dacă vrei să îi spui iubitului tău ce simți pentru el, îi poți trimite un mesaj de Sfântul Valentin. Nu trebuie să cauți fraze complicate, pentru că iubirea se exprimă cel mai bine prin cuvinte simple.

„Nu ar trebui să trăiesc niciodată o zi fără tine, iar dacă, totuși, se întâmplă, să fie aceea ultima zi din viața mea.”

„O zi fără tine este o zi fără soare, o noapte fără tine este o noapte fără lună, o viață fără tine este fără viață.”

„Oricât de ocupați am fi, trebuie să ne amintim că suntem îndrăgostiți. Ziua Îndrăgostiților este o zi bună să iau o pauză și să îmi dau seama cât de bine mă simt lângă tine.”

„Nu am nevoie de o zi specială ca să sărbătoresc dragostea pe care mi-o oferi, dar pentru că astazi toată lumea sărbătorește, îți spun și eu că te iubesc.”

„Dragostea mea pentru tine este o călătorie care începe cu întodeauna și se termină cu niciodată! Te iubesc!”

„Am doi ochi, dar nu te pot vedea zilnic, am două urechi, dar nu îți pot auzi vocea zilnic, dar am o inimă care te va iubi o viață întreagă.”

„Să iubești este ca și cum ai cânta la pian. Mai întâi trebuie să înveți să cânți după reguli, apoi trebuie să uiți regulile și să cânți din suflet.”

„Am căutat prin cărți cuvinte care să mă ajute să îți spun ce simt, dar când am vrut să trec totul pe foaie, tot ce am putut să scriu a fost Te Iubesc!”

„Ne certăm, ne despărțim, apoi ne ducem dorul. Asta este iubirea. Te iubesc!”

Alte mesaje de Sfântul Valentin

Dacă nu știi ce cadouri să cumperi, cel puțin asigură-te că alegi cele mai frumoase mesaje de Sfântul Valentin.

„La început am fost străini, apoi am devenit prieteni, iar apoi ne-am îndrăgostit. Acum vreau să îți spun că te voi iubi o viață întreagă.”

„Habar nu aveam ce este dragostea până să te cunosc pe tine. Stăteam în întuneric, iar tu ai fost lumina care mi-a arătat calea.”

„Când ochii mei au dat de tine, a fost ca și cum toată lumea s-a întors cu susul în jos. Astăzi am în sfârșit curaj să îți spun că Te Iubesc.”

„Mi-au plăcut alți ochi, am sărutat alte guri, am ascultat alte vorbe dulci și am strâns alte mâini, dar nu am iubit pe nimeni cum te iubesc pe tine.”

„O lume întreagă de s-ar pune între noi, eu tot aș găsi drumul spre tine. Te iubesc!”

Urări de Sfântul Valentin

„Îți promit să te iubesc cu fiecare zi mai mult, pentru tot restul vieții mele!”

„Dacă aș muri înaintea ta, i-aș cere lui Dumnezeu să mă lase să fiu îngerul tău păzitor, ca să îmi pot pune aripile în jurul tău de câte ori te simți singură.”

„100 de inimi nu ar fi de ajuns să poarte toată dragostea pe care o simt pentru tine.”

„Dragostea este sentimentul care îi face pe doi oameni să stea unul lângă altul pe o bancă, deși este destul loc de o parte și de alta.”

Mesaje de Sf. Valentin, de 14 februarie

Literatura poate fi o sursă importantă de inspirație pentru SMS-urile de Sf. Valentin.

„Vreau să fac cu tine ce face primăvara cu cireșii.” – Pablo Neruda

„Știi că ești îndrăgostit când nu poți adormi pentru că în sfârșit realitatea este mai frumoasă decât visul.” – Dr. Seuss

„Dragostea este acea stare în care fericirea celuilalt este mai importantă decât a ta.” – Robert A. Heinlein

„Dragostea este ca vântul: nu o poți vedea, dar o simți.” – Nicholas Sparks

„Nu iubești pe cineva pentru că este perfect, îl iubești în ciuda faptului că nu este.” – Anonim

„Datorită ție știu ce este dragostea.” – Herman Hesse

„La atingerea iubirii, toată lumea devine poet.” – Platon

MESAJE DE VALENTINE’S DAY: Tot 10 mesaje de ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. Iata un top 10 al mesajelor de Sfantul Valentin din care te poti inspira!

Mesaje de Sfantul Valentin de la el, pentru ea

Unul dintre mesajele pline de incarcatura pe care i le poti trimite celei dragi in aceasta zi speciala este urmatorul:

Ziua Indragostitilor a fost special creata pentru oamenii care au pe cineva unic aproape, asa ca sunt norocos ca te am pe tine. La multi ani de Valentine’s Day! Te iubesc!

Daca ai o iubita care are obiceiul de a-ti face declaratii pline de romatism, nu te lasa mai prejos. Incearca o formula noua de mesaj cu aceasta ocazie, unul sub forma de versuri:

Cand lumina diminetii astazi mi-a batut la geam/ Ma speriam la gandu-n care/ Langa mine nu te am/ Am decis sa-ti spun acuma/ Draga mea, cat te iubesc/ Fermecat voi fi intruna/ De al tau glas ingeresc.

Pentru a-i arata cat o pretuiesti, fa-i urmatoarea declaratie:

Am stiut ca te iubesc atunci cand mi-am dat seama ca esti singura persoana cu care as vrea sa impart bucuriile, durerile si realizarile mele.

Vrei sa o impresionezi? Cauta cat mai multe moduri de a spune „Te iubesc” in diverse limbi straine. Incepe cu cele pe care stii ca nu le cunoaste, pentru ca surpriza sa fie mai mare:

Jag alskar dig! Ik houd van u! Volim te! I aroha koutou! Ia tebia liubliu! Te iubesc, draga mea!

Include pe lista ta cu mesaje de Sfantul Valentin si aceasta declaratie:

Stiu ca nu sunt perfect, insa tu ma faci sa ma simt complet. Te iubesc!

Mesaje de Sfantul Valentin de la ea, pentru el
Arata-i cat de mult il apreciezi:

Faptul ca te-am gasit pe tine imi dovedeste ca viata are un sens: acela de a fi completi alaturi de jumatatea noastra. Te iubesc! La multi ani de Ziua Indragostitilor!

Fa-i o declaratie speciala iubitului tau:

De cate ori ma uit in ochii tai, ma vad pe mine insami si imi dau seama ca tu ma faci sa ma simt frumoasa, apreciata, unica. Te iubesc!

Daca el ti-a fost alaturi intr-un moment dificil, arata-i cat de mult ii apreciezi sustinerea:

Rabdarea, loialitatea si increderea ta in mine m-au ajutat sa trec peste orice obstacol. Totul se schimba odata cu trecerea timpului, insa dragostea mea pentru tine va ramane la fel.

Iubitul tau nu iti poate fi alaturi in aceasta zi speciala? Iata un mesaj de Sfantul Valentin care il va impresiona intr-un mod placut, chiar daca este plecat peste mari si tari:

Distanta nu inseamna nimic, atunci cand vorbim despre o dragoste atat de profunda. Cu fiecare zi care trece, eu te iubesc din ce in ce mai mult, iar dragostea mea strabate kilometrii dintre noi. La multi ani de Ziua Indragostitilor!

Daca faci parte din categoria persoanelor care cred in destin, iata ce mesaj de Sfantul Valentin ii poti trimite iubitului tau:

Oamenii vin si pleaca din viata noastra mereu: prieteni, cunostinte, chiar si dusmani. Tu esti singurul punct fix, care mi-a fost dat pentru a-mi pune ordine in viata si in ganduri.

Mesajele de Sfantul Valentin trebuie personalizate in functie de destinatar. Ele reprezinta un bonus binevenit atunci cand vrei ca jumatatea ta sa aiba parte de mai multe momente speciale in aceasta zi.

„Dragostea este ca războiul: începe ușor, dar este foarte greu de oprit.” – H. L. Mencken