MESAJE DISPERATE ale părinţilor bebeluşilor internaţi în spital cu sindrom hemolitic uremic VIDEO

Tatăl unei fetiţe spitalizată la Spitalul "Marie Curie" şi-a fotografiat copilul şi a pus imaginile emoţionante pe profilul lui de Facebook. Bărbatul acuză lipsa de profesionalism a medicilor de la Piteşti şi îi laudă pe cei din Capitală.

15 feb. 2016, 06:36
MESAJE DISPERATE ale părinţilor bebeluşilor internaţi în spital cu sindrom hemolitic uremic VIDEO

Imaginile dramatice cu copiii internaţi la Spitalul „Marie Curie” încep să apară pe reţelele de socializare.

„Sunt părintele unuia dintre copiii internaţi la Bucureşti. Nu pot să cred cum autorităţile îşi fac treaba şi cum până acum nu au făcut nimic. La polul opus, doctorii din Spitalul Budimex îşi fac treaba şi încearcă să-mi salveze fetiţa, care peste câteva zile trebuie să facă un anişor de viaţă… Aşa arată copilul meu în timp ce reprezentanţii autorităţilor nu fac nimic„, a scris tatăl micuţei pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Părintele unui bebeluş de la Marie Curie, bolnav de insuficienţă renală, dă statul în judecată

Bărbatul care şi-a pozat fetiţa pe patul de spital este disperat şi cere ca autorităţile să ia măsuri în acest caz. Nici comentariile nu au întârziat să apară.

Citeşte şi Doar un copil dintre cei 11 internaţi la Marie Curie cu insuficienţă renală se simte mai bine

Dumnezeu o să te ajute să te faci bine repede pentru ca TOATĂ ROMÂNIA este alături de tine! Nu ai nici o vină pentru 25 de ani de degradare socială! Luptă, că şi noi luptăm cu tine! Doamne Ajută!!!„, a fost unul dintre comentariile de pe Facebook.

Citeşte şi Un al doilea copil diagnosticat cu sindrom hemolitic-uremic a murit în spital