Mesaje ingeri luna MARTIE. Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul!

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna MARTIE 2021. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire.

03 mart. 2021, 00:17
Mesaje ingeri luna MARTIE. Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul!

MESAJE INGERI pentru luna MARTIE 2021.  Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna MARTIE 2021.
Mesaje ingeri luna MARTIE – BERBEC
„Gata ! Ai fost atat de ocupat cu satisfacerea nevoilor altora, insa acum este vremea sa te opresti si sa ai grija de tine insuti.”

Ai muncit din greu de atata timp ! Esti obosit dar te straduiesti sa muncesti mai mult si mai mult. Suntem aici sa iti luam mana cu fermitate si sa iti spunem : Opreste-te ! Inceteaza pentru o clipa sa muncesti si fa o pauza. O meriti si vei fi mai eficient si mai productiv dupa aceasta perioada de odihna. Dai atat de mult altora incat uneori te dezechilibrezi. Copilul din interiorul tau doreste sa creasca si nimeni in afara de tine si de ingeri nu iti poate da acea iubire de care ai nevoie. Asadar, permite-ti sa faci o pauza atat de necesara. Trage un pui de somn sau mergi sa te distrezi si relaxezi. Nu amana urmarea acestui sfat. Te asiguram ca iti vei indeplini responsabilitatile si vei acumula noi energii si idei in aceasta perioada de odihna. De asemenea, iti vom aduce si ajutor pamantesc si te vom ajuta sa delegi anumite activitati.

Mesaje ingeri pentru zodii luna MARTIE – TAUR
„Pentru a lua o hotarare, intreaba-te : Ce cale ma duce mai aproape de indeplinirea misiunii mele divine si ce cale ma indeparteaza de ea?”

Te intrebi : ar trebui sa merg pe aceasta cale sau pe aceea ? Intr-o zi esti sigur de o decizie, in ziua urmatoare iti pui din nou intrebarea. Aceasta nehotarare va fi vindecata prin concentrarea asupra misiunii divine din aceasta viata. Chiar daca nu esti sigur de natura exacta a misiunii tale, stii ca ea implica sa aduci pace pentru tine si pentru altii. Pe aceasta baza, ce decizie iti aduce mai multa pace ? Daca tot nu esti sigur, atunci cere lui Dumnezeu si ingerilor sa te ajute in continuare. Ne poti intreba : Care decizie va ajuta mai multi oameni ? Este un fundament minunat pe baza caruia poti face alegerile. Uneori, calea cea mai usoara este cea care te departeaza de misiunea ta divina. Prin urmare, nehotararea poate proveni din teama de a face valuri sau din nesiguranta privind viitorul. In astfel de cazuri, noi garantam o schimbare treptata. Introdu incet noua directie in viata de zi cu zi si renunta la vechea directie la fel de incet. In acest fel, nu ai de ce sa te temi si vei fi mai deschis pentru a auzi calauzirea divina si ne vei simti iubirea.”

Mesaje ingeri luna MARTIE – GEMENI
„Ai o legatura speciala cu animalele. Animalele de pe Pamant si din ceruri sunt vegheate de ingeri.”

Animalele raspund felului bun si tandru in care te porti cu ele. Tu ai o intelegere speciala fata de ele. Poti intra in relatie cu nevinovatia si cu firea increzatoare a animalelor si simti o chemare sa le ajuti. Suntem unii din ingerii pazitori ai zodiei tale si suntem aici ca sa iti spunem despre efectul linistitor pe care l-a creat relatia ta cu animalele. Iubirea ta fata de animale a faurit si o legatura profunda si o apreciere fata de tine.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MIERCURI 3 MARTIE 2021. Începe o noua fază!
Toate animalele pe care le-ai iubit vreodata continua sa iti fie alaturi ca ingeri pazitori. Iubirea fata de ele le tine sufletul alaturi de tine mereu. Animalele tale dragi din ceruri sunt fericite, sunt sanatoase din punct de vedere spiritual, jucause si pline de afectiune. Animalele de pe Pamant sunt inconjurate de ingeri care infaptuiesc minuni pentru tine si pentru ele. In multe feluri, animalele actioneaza ca ingeri fata de tine si de persoanele iubite. Esti printre cei care apreciaza cu adevarat calitatile ingeresti ale animalelor. Esti capabil(a) sa comunici fara cuvinte cu aceste creaturi minunate si legatura ta speciala cu regatul animalelor va deschide acum noi usi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.