MESAJE INGERI PAZITORI ZODII pentru saptamana 22-29 august 2018. La ce doresti GHIDARE?

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 22-29 august 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri!

RomaniaTV.net
21 aug. 2018, 19:46
MESAJE INGERI PAZITORI ZODII pentru saptamana 22-29 august 2018. La ce doresti GHIDARE?

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

O persoana la care te gandesti este demna de incredere.

Ai primit aceasta carte ca sa fii sigur ca te poti baza pe o persoana implicata in aceasta situatie. Fiecare om mai face greseli sau actioneaza uneori egoist, dar in general poti avea incredere in persoana care iti vine in minte acum. Lui sau ei ii pasa de tine si va actiona asa cum trebuie, in moduri pline de iubire. Ingerii iti cer sa nu te astepti ca aceasta persoana sa fie perfecta, fiindca ai forta prea mult relatia. In schimb, priveste si trateaza aceasta persoana exact asa cum ai dori sa fii tratat si tu : cu iubire si compasiune.

Semnificatii specifice posibile: poti crede ce spune aceasta persoana, chiar daca nu iti place ce auzi; persoana pe care tocmai ai intalnit-o iti poate deveni un partener romantic; aceasta persoana va fi un bun partener de afaceri; ideea ta este valida si credibila ; renunta sa mai dai vina pe altii iar furia si neiertarea las-o in seama ingerilor.
Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Bazeaza-te pe sprijinul ingerilor

Tu esti o persoana puternica si independenta dar uneori orice persoana are nevoie de sprijin iar pentru tine acum este un asemenea moment. Aceasta carte te calauzeste sa lasi aceasta situatie in seama lui Dumnezeu si al ingerilor. Daca incerci sa o rezolvi fara ajutor din afara, vei purta povara unei griji inutile care te impiedica sa gasesti solutia potrivita. Cand permiti altora sa te ajute si sa te sprijine, puterea creste.

Semnificatii specifice posibile: cere ajutor ; lasa-i pe altii sa te ajute atunci cand se ofera; cere ajutor familiei si prietenilor ; apeleaza la un consilier pentru a putea vorbi deschis despre sentimentele proprii.  
Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Esti pazit si protejat.

Ingerii te protejeaza in aceasta situatie precum si in alte domenii ale vietii. Tu si ingerii tai formati o echipa. Urmeaza calauzirea pe care ei ti-o dau pe calea propriei intuitii. Se pare ca ai tras aceasta carte pentru ca treci printr-o schimbare majora si te simti vulnerabil, insa ea este un simbol care iti aminteste ca ingerii vegheaza tot timpul asupra ta. Aceasta carte iti cere sa renunti la masurile de aparare in relatie cu oamenii. Deschide-ti inima pentru a darui si primi iubirea, pentru a te putea bucura de relatia pe care o doresti atat de profund. Fii tu insuti in relatie cu altii si spune ingerilor ce simti. Acest lucru va permite altora sa te cunoasca, sa te sprijine si sa te iubeasca.

Semnificatii specifice posibile: nevoile tale financiare vor fi implinite ; vei avea un rezultat fericit intr-o problema juridica; somn usor – ingerii vegheaza asupra casei tale; copiii sunt protejati si in siguranta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.