MESAJE ÎNGERI PĂZITORI ZODII pentru săptămâna 29 august-5 septembrie 2018. La ce doreşti GHIDARE?

Iată mesajele îngerilor păzitori ai fiecărei zodii pentru săptămâna 29 august – 5 septembrie 2018. Dacă vrei ajutorul îngerilor tăi, trebuie neapărat să le ceri asta! Ai încredere în echipă ta de ingeri!

28 aug. 2018, 20:29
MESAJE ÎNGERI PĂZITORI ZODII pentru săptămâna 29 august-5 septembrie 2018. La ce doreşti GHIDARE?

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

 

Iata aici despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale.

 Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare miercuri pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta!

 Tu esti un inger pe pamant? Afla aici.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Protejeaza-te!

Aceasta carte este un indiciu ca esti deosebit de sensibil la energii si emotii chiar acum. Ingerii te protejeaza de energii extreme dar este la fel de important sa iei personal masuri care sa ajute la acest efort. De exemplu, evita situatiile in care sunt exprimate mania si / sau competitia. Stai departe de baruri, carciumi sau alte locuri in care se face abuz de anumite substante chimice si care atrag energii joase. Urmeaza-ti inclinatiile naturale, cum ar fi sa eviti aglomeratia ori sa iti petreci vremea cu oameni placuti la vorba si blanzi.

Semnificatii specifice posibile: poarta un cristal protector. Vezi aici care sunt obiectele norocoase in functie de zodie; asigura-te ca esti protejat fizic, inclusiv un autoturism in stare tehnica buna; fii precaut in aceasta situatie sau relatie.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Hotaraste-te sa fii fericit acum

Ingerii te-au auzit si raspund la rugaciunile tale. In loc sa faci ca fericirea ta sa depinda de evenimente viitoare, poti decide sa fii fericit acum. O cale ar fi sa te concentrezi asupra oricarui lucru sau oricarei fiinte pentru care te simti recunoscator. Ce merge bine in viata ta? Care sunt binecuvantarile si punctele tari? Permitandu-ti sa traiesti bucuria si placerea acum, vei avea mai multa putere. Preia controlul asupra propriei vieti si evita ca influentele externe sa determine felul cum simti.

Semnificatii specifice posibile: detaseaza-te de dogma; asteapta-te la miracole; intocmeste o lista cu persoane si situatii fata de care esti recunoscator; mentine ganduri pozitive in legatura cu aceasta situatie; deschide-ti inima fata de iubire.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cere ingerilor sa te ajute in aceasta situatie

Situatia care te preocupa poate fi imbunatatita cu ajutorul ingerilor. Acest mesaj iti aminteste ca niciodata nu este prea tarziu sa chemi ingerii in ajutor, iar sprijinul lor va imbunatati imediat totul. Ei iti vor darui inclusiv pace launtrica, idei si perspective noi. Ingerii te vor ajuta pe cai ingenioase si neasteptate, deci fii deschis fata de miracole care pot lua forme surprinzatoare.

Semnificatii specifice posibile: sa stii ca esti puternic, nu esti o victima; elibereaza orice invinuire fata de tine sau fata de altii; focalizeaza-te pe solutii, nu pe probleme; permite altor oameni sa te ajute; pastreaza-ti mintea deschisa fata de solutiile alternative.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.