MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 19-25 iulie 2021. Te invarti in cerc, elimina comoditatile

Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra. Vezi care sunt acestea pentru fiecare zodie.

19 iul. 2021, 06:31
MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 19-25 iulie 2021. Te invarti in cerc, elimina comoditatile

MESAJE NOI de la ARHANGHELI. Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 19-25 iulie 2021. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.
Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

HOROSCOP RUNE 19 – 25 iulie. Schimbări radicale pe mai multe planuri pentru acești nativi

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI BERBEC
Mesaj de la Arhanghelul Mihail: Totul va fi mult mai bine daca iei o decizie. Analizezi in exces o problema in loc sa actionezi. Gaseste un compromis.

Horoscop Cristina Demetrescu. Datorii karmice trebuie plătite în vara lui 2021

Mesaj detaliat:

Te vei simti mult mai bine intr-o situatie curenta de viata daca iei o decizie clara. Se pare ca te zbati cu privire la o alegere sau decizie de luat, fie ca analizezi in exces situatia si variantele fie ca speri ca ea va disparea fara ca tu sa ai de facut ceva. Inima ta este in conflict cu mintea, deci eviti sa iei o alegere. Asta poate fi obositor si sa iti creeze stres inutil. Ai incredere in abilitatea ta de a lua decizii intelepte si intuitive. O solutie chiar este foarte posibila dar e nevoie sa faci si compromis. Cauta calea de mijloc. Chiar si o rezolvare temporata va face sa se miste din nou lucrurile si sa se elibereze energia stagnanta.

Semnificatii suplimentare: Nu iti asculti intelepciunea divina interioara ; Te invarti pe loc in cerc ; Iti suprimi emotiile.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR
Mesaj de la Arhanghelul Gabriel: Prosperitatea iti vine urmare a unei planificari intelepte. Este timpul sa faci pasul urmator. Planuri optimiste duc la rezultatele asteptate.

Mesaj detaliat:

Ai facut unele alegeri bune in trecut si acum corabia ta soseste in port ! In timp ce astepti sa ancoreze, este un timp excelent de folosit pentru a te gandi la pasii urmatori. Planificarea pe termen lung este o idee buna. Care iti este urmatoarea aventura ? Ce actiuni sunt necesare ca sa faci urmatorul vis o realitate ? Poate ca ai nevoie sa faci calatorii pentru obiective profesionale. Revizuieste-ti optiunile in timp ce iti mentii entuziasmul crescut. Munca facuta pana acum va da rezultate fantastice, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi. Ai doar rabdare pentru ca e vorba de timp ca sa culegi concret  tot ce ai pus acolo din punct de vedere energie si bani.

Semnificatii suplimentare: Incredere de sine ; Munca de echipa ; Un rezultat bun conform asteptarii.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru GEMENI
Mesaj de la Arhanghelul Mihail: Exista un curs mai bun de actiuni disponibil pentru tine. Munca de unul singur nu este cel mai bun raspuns. Revizuieste toate detaliile.

Mesaj detaliat:

Referitor la ceea ce faci acum, intreaba-te: Ce vreau, de fapt, sa realizez ? Sa stii ca exista disponibil pentru tine un flux mai bun de actiune. Gandeste-te daca e o idee buna sa muncesti de unul singur la ceva. Punctul tau unic de vedere iti ofera solutii creative sau iti cauzeaza sa pierzi din vedere detalii importante ? Revizuieste detaliile. Ingerii vor sa ai succes in ceea ce faci si iti dau o mana de ajutor prin acest mesaj. S-ar putea sa fie vorba de mai mult decat se vede cu ochiul liber. Cineva poate avea motive ascunse.

Semnificatii suplimentare: Este nevoie de precautie. Daca simti sa fugi dintr-o situatie, fugi. Momentul de timp nu e cel potrivit pentru ceva ce vrei, mai asteapta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...