MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII 8-14 mai 2023. Ce zodii sunt binecuvântate toată săptămâna. Ghidare pentru claritatea ta!

Ii mai poti cere ajutorul Arhanghelului Gabriel pentru deschiderea celui de-ai treilea ochi si pasirea pe calea spiritualitatii.

07 mai 2023, 23:11
MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII 8-14 mai 2023. Ce zodii sunt binecuvântate toată săptămâna. Ghidare pentru claritatea ta!

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 8-14 mai 2023. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.
Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC
VOCEA INTERIOARA ITI SOPTESTE CEVA

Arhanghelul Gabriel : „Suntem aici sa te calauzim prin vocea ta interioara. Ascult-o si ma vei auzi.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Gabriel :

Arhanghelul Gabriel si ingerii sai sunt acum in preajma ta sa iti aduca ganduri si sentimente care sa te ghideze si cuvinte care sa te inspire si sa ii inspire si pe altii. In tine exista o voce puternice pe care ei o pot folosi ca sa iti trimita ghidare. Asadar, ia-ti timp sa asculti ce e inauntrul tau. Ai cerut ajutor si indrumare de la planurile superioare divine si ei sunt gata sa te calauzeasca cu iubire spre urmatorul tau pas. Orice ghidare iubitoare ce iti da stare de bine si pe care o simti in tine este 100% de la sursa ta divina. Ai incredere.

Aceasta voce este foarte subtila si ai nevoie de rabdare si de disponibilitate sa asculti ca sa poti auzi cu adevarat ce ti se transmite. Dar vei sti cand iti vorbesc ingerii pentru ca orice iti vor prezenta va fi plin de iubire si sustinere si nu implica nicidecum urma de graba. Daca „ghidarea” inseamna sa faci ceva ce ti-ar face tie un rau sau altcuiva sau daca ti se promit bogatii excesive si rapide, vei sti ca a preluat controlul egoul tau. Inchide ochii si asculta. Sustinerea divina este acum aici. Spune rugaciunea si apoi ai incredere.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit

Lucrul cu Arhanghelul Gabriel:

Numele lui inseamna „Dumnezeu este puterea mea” si aceste cuvinte te caracterizeaza si pe tine cand lucrezi cu Gabriel. Indiferent de formatiunea ta, tu ai acum in tine puterea lui Dumnezeu si o vei avea mereu. Gabriel te poate ajuta sa te conectezi cu curaj la aceasta putere. Te asigura ca este in siguranta pentru tine sa fii puternic si te va proteja intotdeauna. Aura lui Gabriel este de culoarea cuprului, ca si trompeta sa. Cand porti sau lucrezi cu cristalul citrin sau cu cuprul tu te conectezi cu energia lui Gabriel

Arhanghelul Gabriel este intruchipat ca femeie in unele carti de specialitate, in timp ce in altele are infatisare masculina. Alaturi de Mihail, numele lui Gabriel este mentionat in Vechiul Testament. El este considerat un Arhanghel puternic, care ii ajuta pe mesageri (scriitori, profesori si ziaristi). Arhanghelul Gabriel a dus mesajul Elisabetei si Fecioarei Maria ca vor naste pe Ioan Botezatorul, respectiv pe Iisus. De aceea, ii poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel daca vrei sa concepi sau sa adopti un copil.

Ii mai poti cere ajutorul Arhanghelului Gabriel pentru deschiderea celui de-ai treilea ochi si pasirea pe calea spiritualitatii, pentru intelegerea mesajelor aparute in vise si viziuni. Arhanghelul Gabriel ii ajuta pe cei implicati in arta si comunicare, pe cei care vor sa-si gaseasca drumul in viata.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR
IUBIRE NECONDITIONATA

Fecioara Maria : „Te ajut sa daruiesti si sa primesti iubirea pe care o meriti.”

Mesaj suplimentar de la Fecioara Maria:

Esti binecuvantat(a) sa primesti ghidare si sustinere de la Sfanta Fecioara Maria la acest moment al vietii tale. Spiritul ei iubitor si hranitor iti umple energia ca pe o cupa pe care o simti din nou plina. Impreuna cu ingerii Ei, ea stie ca la acest moment te poti simti neiubit(a) si/sau ca iti este dificil sa imparti iubirea ta cu altcineva, poate din cauza unei dezamagiri in iubire. Ea este aici sa te ajute sa vezi ca este aceeasi binecuvantare sa dai ca si sa primesti iubire. Ai dat asa de mult din tine in iubire si in viata – acum este timpul sa primesti.

Nu exista limita de varsta ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine ca de copilul sau ; de aceea Ea iti trimite acum binecuvantarea Ei ca sa te simti invaluit si sigur(a) in iubirea Sa. Esti incurajat sa te iubesti mai intai tu pe tine si sa vezi ca meriti iubire, iar Fecioara lucreaza cu ingerii sa iti aduca vindecare sufleteasca si miracole in viata ta. Tu esti o fiinta facuta din iubire neconditionata – este natural sa iubesti si sa fii iubit(a) pentru ca asta este cine esti tu.

Lucrul cu Fecioara Maria :

Fecioara Maria este energia divina feminina si materna care curge prin fiecare sistem de credinte si de viata din lume. In India este numita Shakti sau Parvati, in Est este Quan Yin si in multe alte locuri este numita Maria. Oricum ai numi aceasta energie, ea exista in noi toti. Maria, Regina absoluta a tuturor ingerilor si arhanghelilor, este acum – si oricand o chemi – alaturi de tine in vremuri de nevoie.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI
CU MINTEA CONCENTRATA

Arhanghelul Metatron : „Iti recomand sa te focusezi cu intentie si claritate pe prioritatile tale. Sunt aici sa te ajut.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron:

Arhanghelul Metatron si ingerii sai pot vedea ca sunt multe in mintea ta acum si ca uneori iti este dificil sa te focusezi pe ce este important pentru tine. Mintea ta este peste tot si poate chiar se gandeste la scenariul cel mai rau al unei situatii posibile. Esti incurajat sa te gandesti la ce vrei, pentru ca intentiile tale sa fie setate la nivelul cel mai superior.

Ingerii vor sa te ajute sa iti ridice din povara mentala si sa iti aranjezi prioritatile in claritate si usurinta, daca tu vrei si le permiti acest lucru. Te vor ajuta sa te concentrezi doar pe ce iti aduce binele suprem acum. Fa-ti timp sa simti cum dai drumul si te desprinzi de orice ganduri negative si provocatoare, pentru ca nu iti servesc la nimic bun. Este timpul sa te refocusezi intr-un mod pozitiv si iubitor. Lasa ingerii sa te ajute.

Lucrul cu Arhanghelul Metatron :

Aura lui Metatron este un violet superb cu linii fine de culoarea verdelui marin. Cristalul aliniat energiei lui Metatron este turmalina pepene.

Citeste si Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Cum trebuie să comunici cu fiecare zodie

Este unul dintre Arhanghelii al caror nume nu se termina in „el” sau „il”. Nu se stie exact ce inseamna numele lui Metatron, insa se presupune ca ar fi „Ingerul Prezentei”. Metatron este unul din arhanghelii ce au avut viata pamanteasca exemplara inainte de a se inalta la Cer la statut de arhanghel (celalalt a fost Sandalphon).

Metatron a fost profetul si scribul Enoh, care s-a inaltat la Ceruri dupa ce a dus o viata plina de virtute si de slujire sfanta. El continua sa munceasca ca un scrib si sa tina evidentele divine. El ajuta oamenii sa aiba abilitati de organizare si evidente. Cand il chemi pe Metatron, el te sustine sa iti organizezi prioritatile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.