Mesaje noi de la arhangheli săptămâna 15-21 aprilie 2024. Relaţii noi pentru BERBEC, motiv de sărbătoare pentru LEU

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor.

13 apr. 2024, 00:01
Mesaje noi de la arhangheli săptămâna 15-21 aprilie 2024. Relaţii noi pentru BERBEC, motiv de sărbătoare pentru LEU
Mesaje noi de la arhangheli săptămâna 15-21 aprilie 2024. Relaţii noi pentru BERBEC, motiv de sărbătoare pentru LEU

Mesaje noi de la arhangheli săptămâna 15-21 aprilie 2024. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 aprilie 2024. Câştig financiar pentru Şobolan, dragoste loveşte în Tigru

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

Mesaj de la Arhanghelul Rafael: Imbratiseaza-ti copilul interior. Apar prieteni noi sau reintaresti unele relatii. Copiii si copilaria au un rol important pentru tine acum.

Mesaj detaliat:

O, ce amintiri frumoase ! Experiente din trecutul tau indepartat sau din copilarie revin in valuri inapoi spre tine ca sa te ajute in momentul prezent. Prieteni vechi sau parteneri romantici pot reveni in realitatea ta. Oamenii noi pe care ii intalnesti iti pot deveni instantaneu prieteni apropiati datorita conexiunilor din vieti anterioare. Relatii anterioare sau prietenii se pot reaprinde.

Aspectele ce au radacini adanci si care te tin pe loc se vor rezolva. Ai grija sa nu idolatrizezi trecutul prea mult, ca sa poti vedea clar si obiectiv ce e de vazut.

Semnificatii suplimentare: Exista aspecte ce au legatura cu copiii ; Nostalgie ; Iubeste-ti si rasfata-ti copilul interior ; Inocenta.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

Mesaj de la Arhanghelul Jofiel: Elibereaza-te din ceea ce te tine pe loc. Este nevoie si de o detoxifiere. Ai o ingrijorare inutila care se bazeaza pe lipsa de incredere de sine.

Mesaj detaliat:

Esti chemat acum sa te eliberezi de orice care te tine in spate captiv. Arhanghelul Jofiel te poate ajuta a dai drumul sentimentelor de neajutorare, lipsa de speranta sau frica ce iti creaza aceasta stare de captivitate. Vestea buna este ca limiterile pe care le percepi ca iti blocheaza progresul sunt create de tine si ca atare pot fi dez-create repede ! Te poti elibera cu ajutorul lui Dumnezeu si ingerilor. Gandirea negativa te tine din a te misca in directia dorintei inimii tale. Intreaba pe Arhanghelul Jofiel sa iti tina gandurile curgand intr-o directie pozitiva. Permite aripilor spirituale sa te poarte spre viata viselor tale.

Semnificatii suplimentare: Focus prea mare pe posesiunile materiale, atentie ; Cheltuit prea mult, atentie ; E nevoie de o detoxifiere ; Atentie la o lipsa de incredere de sine ; Griji inutile.

Arhanghelul Jofiel este cunoscut drept ingerul frumusetii. Ea te poate ajuta sa vezi pozitivul din orice situatie. Ea este cunoscuta ca viziteaza oamenii prin parfumul florilor de trandafir. Deci daca mirosi trandafirii sau simti acest miros in orice conjunctura, sa stii ca exact atunci esti asistat de acest inger. Cere-i sa te ghideze ori de cate ori ai nevoie de abilitatea sa vezi clar drumul spre libertate si bucurie.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

Mesaj de la Arhanghelul Ariel: Nevoile tale materiale se vor implini in moduri magice si neasteptate. Gesturi de bunatate. Da si primeste cu inima recunoscatoare.

Mesaj detaliat:

Exista mari binecuvantari in gestul de a da si de a primi ! Nevoile materiale ti se implinesc in moduri magice si neasteptate. Daca esti beneficiarul unui dar asa de iubitor, atunci accepta-l cu recunostinta si smerenie. Daca doresti sa dai tu celor aflati in nevoie, atunci fa-o cu compasiune fara sa ceri nimic in schimb. Tine minte ca darurile nu trebuie sa fie mereu financiare dar pot fi daruri de energie sau pot lua forma de ajutor in anumite experiente.

Cand dai altora, fii la curent cu ce au nevoie cu adevarat. Fa cadouri care nu promoveaza dependenta ci care sunt bine gandite si imputernicesc beneficiarul ca sa mearga mai departe pe calea sa.

Semnificatii suplimentare: Iti vin banuti din Cer ; Esti vizat pentru promovari si bonusuri ; Acte de bunatate spre tine sau de la tine ; Burse si alte beneficii.

Mesajele Arhanghelilor pentru RAC

Mesaj de la Arhanghelul Haniel: Exista oportunitatea sa iti imbunatatesti planurile. Asculta de intuitia ta pentru ghidare clara. Fa fata fricilor tale si devino mai puternic !

Mesaj detaliat:

Este timpul sa iti revizuiesti planurile. Unele elemente nu sunt tocmai in regula si ingerii si ghizii iti aduc asta cu iubire in atentia ta. Vestea buna este ca abilitatile tale psihice si intuitive sunt crescute acum. Asculta de intuitia ta si de visele din timpul noptii pentru ghidare despre ce sa revizuiesti. Haniel te poate ajuta sa iti dezvolti calitatile psihice si sa iti arate ce aspecte din situatie iti scapa. Este uman sa ai momente in care sa te simti ingrijorat sau nesigur. Acest mesaj e menit sa te reasigure ca prin infruntarea fricilor le vei depasi si evolua la un alt nivel. Cere acestui arhanghel sa lumineze toate fatetele vietii tale.

Semnificatii suplimentare: Poti primi mesaj de la cineva trecut in celalalt taram ; Exista informatii sau motivatii ascunse ; Fa fata fricilor tale.

Arhanghelul Haniel este un inger minunat pe care il poti chema cand ai intrebari despre subconstientul tau sau despre visele de noapte. Ea este asociata cu Luna si cu dezvoltarea intuitiei oamenilor si a abilitatilor lor psihice. Cheama pe Haniel pentru ajutor in a intelege situatii care par misterioase sau dificil de vazut clar.

Citeşte şi: Horoscop Mercur retrograd de primavară 2024. Cele patru zodii norocoase şi cine e ferit de haosul lui Mercur

Mesajele Arhanghelilor pentru LEU

Mesaj de la Arhanghelul Gabriel: Este timpul pentru o sarbatorire ! Rezultate abundente pentru munca sustinuta. Elibereaza-te din situatii ce te impovareaza.

Mesaj detaliat:

Este timpul sa sarbatoresti ! Ai muncit din plin si esti indreptatit la odihna si relaxare. Un proiect al tau ajunge la momentul completitudinii sale de succes si poti simti multa mandrie si fericire. Elibereaza-te din situatii care se simt impovaratoare si grele pentru tine. expandeaza-ti viata sociala. Meriti sa te mai si distrezi !

Evenimente importante precum o logodna, o nunta sau un mutat impreuna ca si cuplu sunt acum posibile. Este timpul pentru stabilitate si pace.

Semnificatii suplimentare: Este o saptamana foarte speciala ; Libertate de responsabilitati de pana acum ; Bucuria de a trai ; O promovare sau un nou job!

Mesajele Arhanghelilor pentru FECIOARA

Mesaj de la Arhanghelul Chamuel: O revelatie brusca iti ofera libertate. Eliberare de amanari si scuze. Imbratiseaza oportunitatile care aduc schimbarea.

Mesaj detaliat:

Este timpul pentru o schimbare in viata ta. Acest mesaj reprezinta nevoia de a lasa in spate sistemul de credinte vechi si moduri de a face lucruri care acum sunt expirate. Cand iti apare acest mesaj, Universul iti spune sa nu mai intarzii in a face schimbarile pe care stii bine in inima ta ca trebuie sa le faci. Dintr-o data, totul iti devine clar precum cristalul.

Schimbarile sunt inevitabile daca doresti sa cresti si sa evoluezi. Imbratiseaza aceasta noua directie a vietii tale ca fiind eliberatoare si plina de entuziasm. Tu trebuie sa treci singur prin transformari. Arhanghelul Chamuel te ajuta sa gasesti noul drum si semnificatia vietii dupa care tanjesti.

Semnificatii suplimentare: Trezire. O revelatie brusca ce iti ofera libertate mentala si fizica. Transformari neasteptate. Experiente de viata.

Arhanghelul Chamuel se spune ca observa lumea dintr-un punct foarte inalt. Acest lucru ii da abilitatea de a vedea oportunitati ce tie iti pot scapa. Cheama-l cand cauti ceva. Cu viziunea sa super angelica, el poate gasi clar calea care sa iti duca viata intr-o directie noua minunata.

Citeşte continuarea AICI.