MESAJE originale şi haioase de Dragobete 2018. Surprinde-ţi jumătatea cu o declaraţie de dragoste inedită

Dragobetele este o sărbătoare populară, celebrată de români pe 24 februarie.

24 feb. 2018, 06:44
MESAJE originale şi haioase de Dragobete 2018. Surprinde-ţi jumătatea cu o declaraţie de dragoste inedită

Unu plus unu facem noi
Nu stim matematica, n-am auzit de doi
Dar ne place-nmultirea, ne smulge-aclamatii
In pat cand o savuram in incalcite ecuatii.

Sunt multe femei frumoase pe pamant dar pentru mine orice femeie in comparatie cu tine e praf in ochi.

As vrea sa fiu o floare, sa ma ofilesc intre sanii tai. As vrea sa fiu un sarut, sa ma usuc pe buzele tale. As vrea sa fiu eu, cel care-si va trai viata in cuibul bratelor tale.

Te iubesc prea tare ca sa mai am chef de vorbe. Te astept la un alt fel de dialog oral…

Azi te iubesc pt ca eu intotdeauna iubesc azi, ieri o rezerv pt inselat si maine… maine ma despart sau ma impac.

Iubeste-ma azi, uraste-ma maine si nu ma uita niciodata.

Vin peste tine cu o ploaie de saruturi, sper ca ma astepti acoperita cu nimic altceva decat o umbrela.

Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii de Dragobete. De ce nu ai voie să plângi în această zi

Mi-am dat inima pe un sarut si am făcut afacerea vietii mele iar acum nu-mi mai ramane decat sa ma bucur de o viată minunata alaturi de tine. Nu stiu cat de bun afacerist sunt dar cu sigurantă sunt cel mai norocos barbat de pe pamant. Iti multumesc ca existi în viata mea iubita mea scumpa!

Prognoza meteo de seara: Metereologul de serviciu va recomanda pt maine sa nu va faceti planuri. Se anunta ploi de saruturi si mangaieri vijelioase care vor face iesirile din casa aproape imposibile.

Mesaj haios
Zi-mi ca ma iubesti sau deseara ai sa vezi la stiri un nebun alergand dezbracat pe strazi si urland O IUBESC PE ……. …….. !!!

Barbatii plang dupa tine
Barbatii pland dupa frumusetea ta, tu razi de chinul lor, si bine faci, caci merita sa fie chinuiti pentru ca nu inteleg si nu vad adevarata ta frumusete.

Inger si demon
De-ai fi inger ai fi izgonita din ceruri pentru cat m-ai chinuit, de-ai fi demon s-ar pocaii iadul vazand cat esti de iubita!

Esti un vis
Ti s-au aprins ochii de-atata iubire, ti s-au inrosit obrajorii de-atata fericire, ti s-a indulcit gurita de-atata pasiune, in ce te transformi tu oare? Nu esti tu deja o floare, de-ti place sa stai agatata-n pieptul meu, si ma farmeci cu parfumul tau pana adorm pe umarul tau? Nu esti tu deja o prajitura, dulce dulce cum nu-si poate imagina nimeni, si mi te oferi toata sa te gust ori de cate ori mi se face pofta de tine? Nu esti tu deja un vis, ca prea minunata esti ca sa fii adevarata?

Iubita mea
Mergand printr-o campie le-am spus florilor: de-ati fi voi asa frumoase si inmiresmate ca iubita mea Ioana n-ar mai ramane una singura neculeasa; Si toate m-au privit invidioase…

Trecand peste-un parau i-am spus acestuia: de-ai fi tu asa unduios ca iubita mea Ioana n-ai ajunge nici zece pasi de la izvor si-ai fi sorbit de tot; Si raul se-nvolbura si ma stopii tot…

Simtind vantul printre plete i-am soptit lui: de-ai stii tu sa mangai ca iubita mea Ioana ar fugii oamenii dupa tine in loc sa fugi tu dupa ei; si vantul disperat smulse tot ce gasii in jur si le-arunca dupa mine…

Ajungand in varful unui deal ma-ntalnii cu soarele si-i striga-i: de-ai fi tu soare asa fierbinte si senzual ca iubita mea Ioana ar creste florile cat copacii de dragul tau; Si soarele uimit se facu mic, si mai mic, si mai mic, si noaptea ma-mpresura iar eu speriat fugii la tine…

Ioana, acum ca toata lumea ma dusmaneste, spune-mi cine are sa ma ocroteasca?

Aaa, si uite stelele noptii… de-ar fi ele asa de stralucitoare ca si stele din ochii iubitei mele Ioana tai n-ar mai fi-ntuneric si… poftim? ai spus ceva?

Albinute, iezi, furnici
Ca o harnica albinuta adun nectarul dulce din izvorul gurii tale, ca un ied neastamparat imi topaie gura pe cupele sanilor tai, ca neobositele furnici imi umbla degetele pe-ntinderile moi si catifelate ale trupului tau.

Un baiat si-o fata
Un baiat si-o fata
Manca ciocolata,
Baiatul radea
Fata suspina.
De ce e trista fata?
Ca se termina ciocolata
De ce-i fericit baiatul?
Ca-ncepe sarutatul!

O bombonica pt tine
Daca-as putea pune toata lumea asta in cea mai dulce bomboana facuta vreodata as sacrifica-o fara sa clipesc, numai sa-ti daruiesc o clipa de desfatare cu placerea gustului ei.

S-a pierdut un inger
S-a ratacit un ingeras. Semnalmente: inaltime …, corp…., par ….ochii…., ….., cine l-a vazut sa trimita urgent o rugaciune.

Te ador
Mi-e dor de sanul tau mai rau ca un bebelas, ma chinuie dorul de gura ta mai rau ca durerea de masea, mi-s scumpi ochii tai mai mult ca de lumina zilei, am nevoie de iubirea ta cum am nevoie de aer… oare poate fi cineva mai inebunit dupa tine ca mine?!

Mesaje haioase:

Si maine e o zi, dar pana la fiecare noua zi pentru tine trebuie sa treci printr-o noua noapte…cu mine.

Te astept in brate-mi goala, sa te acopar cu sarutari, sa te imbrac in mangaieri, sa-ti daruiesc totul pana nu vei mai stii ce sa imi ceri.

Te iubesc prea tare ca sa mai am chef de vorbe. Te astept la un alt fel de dialog oral…

As vrea sa fiu o floare, sa ma ofilesc intre sanii tai. As vrea sa fiu un sarut, sa ma usuc pe buzele tale.

Iubesc un inger, sau poate un demon, dar nu mai conteaza, te iubesc atat de mult incat te-as urma oriunde.

Hoato! Inima mi-o furi in fiecare zi dar saruturi imi dai doar din cand in cand.

M-as pravalii peste tine cu o ploaie de sarutari daca m-ai astepta goala, acoperita doar de o umbrela.

Prognoza meteo de seara: Metereologul de serviciu va recomanda pt maine sa nu va faceti planuri. Se anunta ploi de saruturi si mangaieri vijelioase care vor face iesirile afara imposibile.

Tu esti femeia ce poarta cel mai mare blestem – sa fii iubita de mii de de barbati, sa poti iubii inapoi doar unul singur…

Tu si Eu – povestea de iubire care va ramane nemuritoare.