MESAJE şi URĂRI de SF. STEFAN. Felicitări cu care nu dai greş

Peste 400.000 de români poartă numele Sf Stefan, iar pentru a-i felicita cum se cuvine RomaniaTV.net vă recomandă să alegeţi unul dintre mesajele sau sms-urile de mai jos.

RomaniaTV.net
26 dec. 2015, 16:42
MESAJE şi URĂRI de SF. STEFAN. Felicitări cu care nu dai greş

Mesaje şi SMS-uri de Sf Stefan:

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, Ștefan!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfântul Ştefan să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani, ŞTEFAN!

MESAJE SF STEFAN. Sper ca ziua dumneavoastra sa fie plina cu lucruri minunate – raze de soare si rasete, dar si multe surprize placute. Sper ca bucuriile sa nu se termine, visurile sa devina realitate iar calea vietii sa fie presarata cu flori. La Multi Ani!

O zi cat mai fericita, unei persoane minunate. Nu uita niciodata cat de important (a) esti. Eu nu voi uita. La Multi Ani!

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Ştefan – Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!

URĂRI SF STEFAN. De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani Ștefane!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani dragul meu Ştefan!

La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

Toate gândurile mele sunt la tine Ștefane! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurată doar de iubire! La Mulţi Ani!

Bucuria lumii toată/ Zi de zi-n uşa să-ţi bată/ Bunul Dumnezeu să-ţi dea/ Tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

Fie că fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

Fie că adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La Mulţi Ani Ștefane!