MESAJE SMS DE CRACIUN. Cele mai frumoase MESAJE SMS pe care să le trimiţi de CRACIUN

MESAJE SMS DE CRACIUN. Sarbatoarea de CRACIUN se aproprie, ocazie cu care fiecare dintre noi isi aduce aminte si trimite MESAJE şi SMS celor dragi, membrilor familiei si prietenilor. Cea mai simpla si eficienta metoda prin care putem sa impartasim bucuria sarbatorilor este prin transmiterea de MESAJE SMS DE CRACIUN.

24 dec. 2018, 16:47
MESAJE SMS DE CRACIUN. Cele mai frumoase MESAJE SMS pe care să le trimiţi de CRACIUN

MESAJE SMS DE CRACIUN. Iata cele mai frumoase MESAJE şi SMS de CRACIUN pe care le poti trimite celor dragi:

Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate.

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! CRACIUN FERICIT!

Frumusetea sarbatorilor de iarna sa va gaseasca in case alaturi de cei dragi. Aceasta sarbatoare sa va aduca multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

MESAJE SMS DE CRACIUN. Iata cele mai amuzante MESAJE şi SMS de CRACIUN pe care le poti trimite celor dragi:

In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

MESAJE SMS DE CRACIUN. Iata cele mai emotionante MESAJE şi SMS de CRACIUN pe care le poti trimite celor dragi:

In noaptea Sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile! Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Sarbatori fericite!

Aceasta este o noapte speciala in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost candva! Uita grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun asa cum o faceai in copilarie! Craciun fericit!

Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi! Sarbatori fericite!

Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni! Sarbatori fericite!

Clopotei la usa ta, licarit de glob in brad, miros bun de cozonac, caldura in suflet si in casa! Sarbatori fericite!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!
Brad inalt sa ai in casa, cozonac proaspat pe masa, sa auzi colinde-afara, si sa ninga… pan’ la vara! Craciun fericit!

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie! Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit. Craciun fericit!

Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

MESAJE SMS DE CRACIUN. Sarbatoarea de CRACIUN se aproprie, ocazie cu care fiecare dintre noi isi aduce aminte si trimite MESAJE şi SMS celor dragi, membrilor familiei si prietenilor. Cea mai simpla si eficienta metoda prin care putem sa impartasim bucuria sarbatorilor este prin transmiterea de MESAJE SMS DE CRACIUN.