Mesajele dintre Kate Middleton și Meghan Markle au fost făcute publice de Prințul Harry: „Plângea întinsă pe podea!”

Scandalul de la Casa Regală Britanică a luat amploare, după ce Prințul Harry a publicat schimbul de mesaje dintre soția sa și Kate Middleton. Cearta ar fi avut loc în 2018, chiar înainte de nunta sa cu Meghan Markle, iar totul ar fi plecat de la rochia prințesei Charlotte, fiica prințului William.

11 ian. 2023, 16:03
Mesajele dintre Kate Middleton și Meghan Markle au fost făcute publice de Prințul Harry: „Plângea întinsă pe podea!”

Prințul Harry al Marii Britanii a făcut o mulțime de dezvăluiri în noua sa carte de memorii „Spare”, acolo unde a făcut mărturisiri despre disputa dintre Meghan Markle și Kate Middleton.

Ducele de Sussex a făcut confesiuni incredibile despre cearta din soția și cumnata sa.

Mai exact, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, susține că Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a început o ceartă printr-un SMS, cu Meghan Markle, soția sa. Cearta ar fi avut loc cu doar patru zile înainte de nunta sa din 2018.

Citiți și: Meghan Markle aruncă în aer familia regală a Marii Britanii. Noi acuzaţii şocante în documentarul Netflix

Acesta susține că Kate i-ar fi trimis un mesaj lui Meghan Markle, în care a început să se plângă că rochia purtată de Prințesa Charlotte, acum în vârstă de 7 ani, care urma să fie domnișoară de onoare este nepotrivită pentru a fi purtată la nunta regală.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a încercat-o”, i-ar fi scris Kate Middleton viitoarei sale cumnate, conform radioimplus.ro

Prințul Harry spune că „Meghan Marke plângea întinsă pe podea”, din cauza unei rochii

În cartea sa, Prințul Harry spune că rochiile erau „couture franceze” și au fost cusute manual la anumite măsurători, fără a fi potrivite.

„Meg nu i-a răspuns imediat lui Kate.(…). Da, a avut nenumărate mesaje legate de nuntă, dar mai ales avea de-a face cu haosul din jurul tatălui ei. Așa că a doua zi dimineață a ținut să-i trimită un mesaj lui Kate și să-i spună că croitorul nostru stă pe lângă”, a scris ducele de Sussex în noul său volum.

„Ți-am spus că croitorul a stat de la 8 dimineața”, i-a răspuns Meghan lui Kate, care a insistat că rochiile „trebuiau refăcute”.

Prințul Harry a ținut să precizeze în cartea sa că „Meg a întrebat dacă Kate știa ce se întâmplă acum. Cu tatăl ei. Kate a spus că știa bine, dar rochiile. Și nunta este în patru zile!”. De asemenea, el a precizat faptul că prințesa de Wales a avut alte „probleme cu modul în care Meg își plănuia nunta.

Se pare că cearta între cumnate s-a încheiat în momentul în care Kate Middleton a fost de acord să o ducă pe micuța Charlotte la croitorul lui Meghan Markle.

Se pare că certurile dintre Kate și Meghan au fost destul de aprinse, Harry spunând că și-a găsit viitoarea soție „plângând pe podea”.

Citiți și: Ce cadou îndrăzneț a primit Kate Middleton la nuntă de la cumnatul ei, Prințul Harry