Meghan Markle aruncă în aer familia regală a Marii Britanii. Noi acuzaţii şocante în documentarul Netflix

"Harry & Meghan", serialul-documentar Netflix despre Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, actrişa americană Meghan Markle, a devenit cel mai vizionat documentar în prima săptămână de la lansare din istoria companiei americane de streaming, cuplul regal încasând o sumă uriașă pentru realizarea sa.

15 dec. 2022, 14:18
Meghan Markle aruncă în aer familia regală a Marii Britanii. Noi acuzaţii şocante în documentarul Netflix
Meghan Markle aruncă în aer familia regală a Marii Britanii. Noi acuzaţii şocante în documentarul Netflix

După ce primele trei episoade au înregistrat 81,55 milioane de ore de vizionare în întreaga lume, Netflix a lansat joi, 15 decembrie, alte trei episoade din documentarul care îi are ca protagoniști pe Prințul Harry și pe soția acestuia, Meghan Markle. În episoadele 4, 5 și 6, Harry și Meghan aduc din nou acuzații familiei regale britanice, vorbesc despre nunta lor din 2018 și despre noua viață pe care o duc peste Ocean.

Citeşte şi: Meghan Markle o ironizează pe răposata Regina Elisabeta, în noul documentar de pe Netflix! Batjocorește protocolul regal și nu înțelege de ce trebuia să facă o reverență până la pământ la întâlnirea cu monarhul!

Meghan Markle a spus că unul dintre consilierii Reginei Elisabeta a comparat-o cu un organism străin. „Este ca un pește care înoată perfect. Este puternic, este pe curentul potrivit. Apoi, într-o zi, acest mic organism intră. Ce este asta? Ce caută aici? Nu seamănă cu noi. Nu se mișcă ca noi. Nu ne place. Ia-o de pe noi”, sunt afirmațiile lui Meghan Markle.

La rândul lui, Prinţul Harry susține că nu a fost lăsat să o vadă pe regină și că fratele său a țipat la el în cadrul unei reuniuni de familie. Mai mult, acuză familia regală de invidie și gelozie la adresa lui Meghan Markle care primea mai multă atenție din partea presei, iar ducesa de Sussex spune că s-a gândit chiar la sinucidere. „A fost înfricoșător ca fratele meu să țipe la mine”, a mărturisit Prinţul Harry, care în primele episoade a denunțat „prejudecățile inconștiente” din familia regală.

Citeşte şi: Documentarul despre Harry şi Meghan, în curând pe Netflix. Trailerul, lansat într-o zi în care William ar fi trebuit să fie în centrul atenţiei. Harry, acuzat că şi-ar fi sabotat fratele

Cuplul a fost plătit între 100 şi 150 de milioane de dolari de la Netflix pentru a participa la seriale, documentare şi programe pentru copii de-a lungul mai multor ani. Harry și Meghan Markle au fost implicați într-o serie de controverse după ce au decis în ianuarie 2020 să renunțe la titlurile regale, oferind mai multe interviuri în care au lansat acuzații dure la adresa familiei regale britanice.