Mihaela Rădulescu l-a jucat pe degete pe fostul soț. Dezvăluiri năucitoare din trecutul divei: „Am prins-o în pat cu un dansator. Era să dau cu mașina peste ea”

Mihaela Rădulescu a avut o tinerețe zbuciumată, care a inclus și momente de adulter din partea divei. Fostul soț, Bogdan Rădulescu, a făcut dezvăluiri halucinante despre traiul cu prezentatoarea TV.

06 dec. 2021, 16:35
Mihaela Rădulescu l-a jucat pe degete pe fostul soț. Dezvăluiri năucitoare din trecutul divei: „Am prins-o în pat cu un dansator. Era să dau cu mașina peste ea”

Mihaela Rădulescu a fost dintotdeauna o femeie extrem de pasională și capabilă să stârnească gelozii partenerilor.

Primul soț al divei, Bogdan Rădulescu, a povestit cum a prins-o pe partenera sa de la aceea vreme în timp ce îl înșela cu un alt bărbat.

Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi: „Nu am cerut niciodată bani de la părinţi”

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă… Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a povestit Bogdan Rădulescu, conform libertatea.ro.

Mihaela Rădulescu i-a făcut zile negre fostului soț: „Ne-am certat, m-am enervat teribil!”

Potrivit lui Bogdan Rădulescu, relația cu soția sa, care căuta mereu să se afirme, nu a fost deloc una ușoară. Întro-zi cea care avea să devină una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România l-a scos din sărite pe bărbat care, din greșeală, a dat cu mașina peste ea.

Mihaela Rădulescu a rupt definitiv legătura cu România. „Nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni, am prins rădăcini în altă parte”
”Aveam un câine dog german, la care ţineam ca la ochii din cap şi pe care îl îngrijeam ca la carte. Mihaela a insistat într-o zi să i-l dau şi ei să-l plimbe. L-a adus după câteva ore, dar câinele era agitat, cum nu-l văzusem niciodată. Am întrebat- o ce i-a făcut de l-a zăpăcit aşa şi ea nu mi-a dat nici o explicaţie, a început să râdă. Ne-am certat, m-am enervat teribil. M-am urcat în maşină cu gândul să dau o tură prin oraş, să mă răcoresc. Ea, ca să-mi facă în ciudă, mi s-a pus în cale. Am ameninţat-o că dacă nu se dă din drum, o calc. Parcă înnebunise. Când am pornit motorul a pus piciorul în faţa maşinii. Un gest inconştient… Nu am mai avut timp s-o feresc şi i-am rupt piciorul”, a mărturisit Bogdan Rădulescu, potrivit cancan.ro.

Mihaela Rădulescu, pe numele de fată Mihaela Țiganu, a fost căsătorită de trei ori, în 1989 a devenit soția lui Bogdan Rădulescu, apoi în 1997 a avut un mariajmediatizat cu Ștefan Bănică Jr, iar ultima relație oficializată cu acte a fost cu Elan Schwarzenberg, relație din care a rezultat unicul fiu al prezentatoarei TV.