Mesajul care l-a făcut pe Cabral să izbucnească în lacrimi. Cu ce l-a emoționat fiica lui: „Nod în gât, milioane de cuvinte în cap”

Cabral a izbucnit în lacrimi după ce a văzut un mesaj de la fiica lui. Inoke, fata cea mare a prezentatorului, s-a mutat de trei ani în Olanda pentru a-și continua studiile acolo.

28 iul. 2023, 15:18
Mesajul care l-a făcut pe Cabral să izbucnească în lacrimi. Cu ce l-a emoționat fiica lui: „Nod în gât, milioane de cuvinte în cap”

Cabral s-a întors recent din Olanda, unde stă fiica lui, Inoke. A plecat împreună cu Andreea Ibacka, soția lui și cei doi copii pe care îi au împreună, Namiko și Tiago. A fost o întâlnire foarte emoționantă și au petrecut momente frumoase împreună.

Inoke are 21 de ani și studiază Științele Comunicării în Olanda. Felul în care a ales să-și trăiască viața și ce a ales să studieze îl face foarte mândru pe Cabral. Fiica lui e foarte pasionată și implicată în ceea ce face. Ea și Cabral au o relație foarte bună și încearcă să petreacă timp împreună de câte ori au ocazia.

„Inoke face 21 de ani. Este, era studentă la Științele Comunicării. Acum se gândește dacă merge mai departe sau dacă ia o pauză și reia după aceea. Și-a găsit un loc de muncă foarte frumos, e afară, e plecată în Olanda. E foarte bine”, a spus Cabral pentru unica.ro.

Citește și La ce obicei nu poate renunța Simona Gherghe sub nicio formă: „Nu s-a întâmplat niciodată”

Cabral a mărturisit că o apreciază foarte mult pe fiica lui pentru că a avut curajul să plece de una singură într-o țară străină și să-și reînceapă viața.

„Știi cum e când ești părinte și te gândești: ce s-o alege de piticii ăștia de îi facem noi? Ce s-o alege? Cum o fi ca om? Cum o merge prin viață? Sunt foarte liniștit. E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății. Mi se pare simpatic că eu o viață întreagă am vorbit: da, e de mers pe afară, e de făcut, e de dres, dar nu am putut niciodată să plec din România, nu am putut. Am avut unde, am avut cu cine, am avut când, am avut cum, m-a ținut tot, nu că ceva, m-au ținut toți și toate. Inoke e plecată de 3 ani, facultatea acolo a început-o. Îi și place, se și dezvoltă mișto, a înțeles foarte bine mersul și ritmul, e bine, e ce trebuie“, a povestit Cabral.

Mesajul emoționant primit de Cabral de la fiica lui

Recent, Cabral a primit un mesaj de la fiica lui, în care ea îi spunea că nu mai are nevoie de bani de la el fiindcă se poate descurca singură. Acel mesaj l-a emoționat foarte tare pe celebrul prezentator.

Citește și Cum a aflat fiica lui Meme Stoica faptul că are cancer. Semnul banal care a trimis-o direct la biopsie VIDEO

„Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke. Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje. Văd că mi-a și scris. Deschid WhatsApp-ul. Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii. Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit cuibul – începe să-și facă un rost în viață. Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare. Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu: „Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit…”. Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine? Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă. Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc… Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă…”, a povestit Cabral pe platformele de socializare.