Mesajul de adio postat de criminal înainte s-o ucidă pe tânăra de 18 ani: „Singura vinovată pentru fapta mea eşti tu, Bianca…”

Ies la iveală informaţii şocante în cazul teribilei crime de la Botoşani. Cu câteva zile înainte s-o ucidă pe Petronela Mihalachi, tânărul Bogdan Ionel a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj din care părea că are gânduri de sinucidere, scrie observator.tv.

26 apr. 2018, 09:56
Mesajul de adio postat de criminal înainte s-o ucidă pe tânăra de 18 ani: „Singura vinovată pentru fapta mea eşti tu, Bianca…”

Băiatul de 16 ani a postat mesajul duminică, 22 aprilie. L-a şters, ulterior, însă o prietenă a acestuia l-a salvat şi l-a publicat astăzi pe reţeaua de socializare.

Un adolescent de 17 ani, reţinut în cazul crimei din pădure la Botoşani. Detalii şocante din anchetă

Redăm mai jos, integral, textul postat de Bogdan Ionel, cu patru zile înainte de a comite crima:

„Vă rog să mă iertaţi…Ştiu că v-am făcut mult rău. Dar cel mai mult ţie, Mihaela. Ţie ţi-am greşit cel mai mult. Sigur o să vă bucuraţi că o să scăpaţi de mine. Iubire, o să am grijă de tine, de acolo sus. Ştiu că familia a fost împotriva relaţiei noastre, nu au înţeles că ne iubim cu adevărat. Şi iubire, te rog să îţi aduci aminte de mine şi să vii la mormântul meu. Vreau ca să fiu înmormântat, aici. În oraş, ca să fiu cât mai aproape de Mihaela. Sper ca lucrurile de la mine să îţi aducă aminte mereu şi atunci când te uiţi la pozele noastre să îţi aduci aminte de momentele frumoase.

Bogdan împreună cu iubita lui, Mihaela (stânga), şi Petronela Mihalachi (dreapta)

Bia, Victor, şi restul să nu o faceţi pe Mihaela de vină pentru că eu nu am să mai fiu, ea nu are nicio vină.

Aveţi grjă de voi şi vă rog să aveţi grijă de Mihaela, mai ales familia mea, pentru că voi v-aţi făcut cea mai greşită părere despre ea. Şi tu, Andreea Codreanu, ca cea mai bună prietenă a ei, nu o lăsa niciodată. Are nevoie de tine.

Şi iubire, îmi pare rău că te părăsesc acum, am să te aştept acolo sus, să fim mereu împreună.

Să ştii că te-am iubit şi te iubesc. Mi-aş fi dorit enorm să fii soţia mea, dar asta este, o să ne întâlnim din nou în ceruri. Şi Bia nu cred că ai putut să îmi iei dreptul la fericire şi să îmi spui să mă despart de Mihaela.

Nu ţi-am zis niciodată, dar du-te dracu şi nu te mai băga în viaţa oamenilor. Mi-aş fi dorit să nu am o soră ca tine, o familie ca asta. 

Singura persoană vinovată pentru fapta mea eşti tu, Bianca. Pentru tot ce mi-ai făcut”.

O adolescentă de 18 ani a fost găsit moartă într-un pădure din municipiul Botoşani, fiind ucisă cu 30 de lovituri de cuţit. Anchetatorii au reuşit identificarea autorului faptei, un tânăr de 16 ani, elev. Cei doi se cunoscuseră pe o reţea de socializare şi se aflau în pădure pentru ca el să îi facă fetei fotografii. Băiatul a fost reţinut şi a recunoscut fapta.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, trupul unei adolescente de 18 ani a fost găsit miercuri după amiază de o persoană care trecea prin zonă, într-o pădure din zona cimitirului Pacea din municipiul Botoşani, fata fiind înjunghiată de mai multe ori. Anchetatorii au început cercetările în acest caz, iar în cursul nopţii de miercuri spre joi au reuşit identificarea autorului faptei.

Un tânăr în vârstă de 16 ani a povestit procurorilor că a cunoscut-o pe fată pe o reţea de socializare şi se întâlniseră de mai multe ori. El a spus că este pasionat de fotografie şi îi făcea poze fetei pe care aceasta le posta pe diverse reţele sociale.

Miercuri după amiază ei au avut o nouă asemenea întâlnire, în pădurea din zona cimitirului Pacea, iar la un moment dat între cei doi tineri a izbucnit o ceartă, motivul fiind, după spusele tânărului, calitatea fotografiilor sale, dar şi o altă fată pe care el ar cunoaşte-o. Băiatul s-a enervat şi a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe fată de 30 de ori, majoritatea rănilor fiind în zona toracică.

El a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul nopţii de miercuri spre joi, urmând să fie prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru omor.

În prezent, băiatul se află în arestul IPJ Botoşani.