Un adolescent de 17 ani, reţinut în cazul crimei din pădure la Botoşani. Detalii şocante din anchetă

Poliţiştii din Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal, au reţinut un adolescent de 17 ani, care este considerat principalul suspect al crimei care a avut loc, miercuri, într-o pădure din zona de agrement Pacea din municipiul Botoşani. Tânăra a fost ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit.

RomaniaTV.net
26 apr. 2018, 07:27
Un adolescent de 17 ani, reţinut în cazul crimei din pădure la Botoşani. Detalii şocante din anchetă

Tânărul ar fi ucis cu mai multe lovituri de cuţit o elevă de 18 ani, cu care ieşise în pădurea de la marginea Botoşaniului, pentru a face fotografii, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Valeriu Chihaia.

Adolescentul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

„Cadavrul fetei a fost identificat, fiind vorba despre o tânără de 18 ani. De asemenea, a fost identificat şi reţinut şi agresorul, fiind vorba despre un tânăr de 16 ani”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

El urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de omor calificat. 

Anchetatorii au descoperit că tânăra găsită moartă într-o zonă de agrement situată în apropiere de municipiul Botoşani participase la o şedinţă foto împreună cu prietenul ei şi, la un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal pe fondul geloziei. Tânărul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi a înjunghiat-o pe prietena sa, fata fiind ucisă cu peste 30 de lovituri de cuţit.

Un bărbat care îşi plimba câinele a văzut cadavrul fetei şi a sunat de urgenţă la 112.

La locul indicat au ajuns mai multe maşini de Poliţie cu criminalişti, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Medicii au examinat corpul fetei asupra căruia au găsit peste 10 plăgi, semn că fata a fost înjunghiată cu un obiect ascuţit.