Mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel: „Omenirea traversează o perioadă grea. Poporul român este îndoliat. E nevoie de rugăciune” VIDEO

În contextul pandemiei de coronavirus, omenirea traversează o perioadă grea, spune Patriarhul Daniel, în mesajul său de Crăciun, şi îi îndeamnă pe români la rugăciune, dar şi să facă fapte bune, aducătoare de pace şi bucurie.

20 dec. 2020, 14:00
Mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel: „Omenirea traversează o perioadă grea. Poporul român este îndoliat. E nevoie de rugăciune” VIDEO

Mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel. El mai afirmă că poporul român este îndoliat și întristat, astfel încât este nevoie de multă rugăciune și solidaritate. ”Să arătăm semne de speranță, de pace și bucurie”, a mai transmis Daniel, potrivit Basilica.ro.

”În contextul pandemiei de astăzi, omenirea confruntată cu noul coronavirus, traversează o perioadă grea privind viața și sănătatea oamenilor. Și poporul român este îndoliat și întristat, deoarece mulți români au decedat, iar alții au suferit în izolare până când s-au vindecat de această boală.

Mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel îi îndeamnă pe români la speranţă

Prin urmare este mare nevoie de multă rugăciune, de solidaritate și ajutorare frățească. De asemenea, să-i pomenim în rugăciunile noastre și pe toți românii care se află printre străini, în jurul granițelor noastre, în diaspora română ca să păstrăm cu multă iubire frățească unitatea de credință și de neam.”, se arată în mesaj.

Liderul Bisericii Ortodoxe Române mai spune că ”lumina Pruncului Iisus născut în Betleem ne cheamă să arătăm mereu în jurul nostru prin cuvânt și faptă, semne de speranță, de pace și bucurie”.

Citeşte şi: Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Teofan: „Trăim incertitudinea că această epidemie se va încheia în curând”