Mesajul de Crăciun al SRI, devenit viral. Ce le-a urat tuturor românilor: „Desigur, și celor ascultători”

În seara de Ajun, milioane de români se întrec să trimită cele mai originale mesaje de Crăciun. Nici Serviciul Român de Informaţii nu s-a lăsat mai prejos şi a transmis o urare inedită de sărbători.

24 dec. 2021, 20:40
Mesajul de Crăciun al SRI, devenit viral. Ce le-a urat tuturor românilor: „Desigur, și celor ascultători”
SRI face angajări. Ce abilitate trebuie să aibă doritorii

Mesajul de Crăciun al SRI a fost publicat vineri seara, în ajunul marii sărbători, pe contul de Facebook al instituţiei.

„Sărbători fericite tuturor neascultătorilor”, este urarea scrisă de reprezentanţii SRI care au adăugat „desigur, și celor ascultători”.

În doar o oră de la publicare, mesajul de Crăciun al SRI a adunat mii de aprecieri şi distribuiri.

Chiar în Ajunul Crăciunului, unii români şi-au găsit timp, printre multele pregătiri pentru tradiţionala masă, să reacţioneze pe reţelele de socializare.

„Sărbători fericite și celor ascultați!

Şi noi va urmărim cu drag, Crăciun fericit !

Crăciun Fericit! Ascultare plăcută!

Cu suspiciunea rezonabilă că sărbătoarea Crăciunului vă găsește sănătoși,vă doresc tuturor, ascultători, neascultători, sărbători binecuvântate! Crăciun fericit!”, sunt câteva dintre reacţii.

Citeşte şi: George Simion face pe ”Moș Crăciun” pentru colegii politicieni: ”Nervocalmin, pentru domnul Muraru, acolo, la Iași” – VIDEO

SRI a fost în alertă şi în Ajunul Crăciunului. Motivul: a existat o alertă cu bombă la staţia de metrou Piaţa Victoriei.

Anchetatorii au făcut cercetări la faţa locului şi timp de aproape 45 de minute accesul la staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost restricţionat din cauza unui rucsac lăsat pe un aparat de aer condiţionat.

Alerta cu bombă de la metrou Piaţa Victoriei s-a dovedit a fi una falsă. În rucsac se afla un portofel, un încărcător de telefon, dar şi o eşarfă. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un bărbat care şi-a uitat rucsacul pe peron în staţia Piaţa Victoriei.

Din cauza alertei cu bombă, circulaţia metrourilor a fost dată peste cap, spre nemulţumirea oamenilor care aveau nevoie de acest mijloc de transport în comun în Ajunul Crăciunului.

Citeşte şi: Alerta cu bombă de la metrou Piaţa Victoriei, falsă. În Ajunul Crăciunului, forţele de ordine au fost puse pe jar din cauza unui rucsac FOTO&VIDEO