Mesajul de Paşte al preşedintelui Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paşte românilor, apoi a mers la slujbă

RomaniaTV.net
08 apr. 2018, 07:03
Mesajul de Paşte al preşedintelui Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis le transmite românilor, într-un scurt mesaj de Paşte, să se bucure împreună cu cei dragi de armonie şi înţelegere.

„De Sfintele Paști, sărbătoarea comuniunii și a solidarității, vă doresc să vă bucurați împreună cu cei dragi de armonie și înțelegere! Hristos a Înviat!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

 

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat, duminică, la slujba de la Biserica Sfânta Treime din Piaţa Mare a Sibiului, în lăcaşul de cult având loc o slujbă ce marchează o săptămână de la Înviere.

Carmen şi Klaus Iohannis au ajuns la Biserica din Piaţa Mare cu puţin după ora 10. Maşina cu care au ajuns cei doi a oprit în Piaţa Mică din Sibiu, apoi cuplul prezidenţial a mers pe jos câţiva metri până la intrarea în Biserica Catolică Sfânta Treime din centrul Sibiului.

Preşedintele nu le-a spus nimic celor prezenţi în Piaţa Mare.

Carmen şi Klaus Iohannis au petrecut Sfintele Paşti săptămâna trecută, preşedintele fiind luteran, iar soţia sa evanghelică.

Biserica Sfânta Treime din Sibiu este acelaşi lăcaş de cult la care cei doi participă la slujbe de fiecare dată când sunt acasă, la Sibiu, şi aceeaşi la care veneau încă de când preşedintele era primar al Sibiului.


loading...