Mesajul emoționant al surorii Ronei Hartner după moartea regretatei artiste. „Vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente care onorează viața Ronei”

Rina Hartner a transmis un mesaj emoționant după moartea surorii sale la 50 de ani, care s-a lupat cu o boală necruțătoare. Trupul neînsuflețit al actriței va fi adus în țară miercuri, 29 noiembrie.

28 nov. 2023, 08:43
Mesajul emoționant al surorii Ronei Hartner după moartea regretatei artiste. „Vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente care onorează viața Ronei”

Rona Hartner a murit la 50 de ani din cauza cancerului. În 2019 a fost diagnosticată cu cancer la colon, iar după un tratament dur reușise să se vindece. Patru ani mai târziu, însă, în 2023, boala a recidivat. În ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru a o ține în viață.

Sora Ronei a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. „Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi aseară. Biserica era plină de prieteni și muzicieni. Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente care onorează viața Ronei”, a scris Rinda Hartner.

Citește și Mirela Vaida este devastată. Cere ajutorul comunității sale: „Îmi vine să plâng de durere! Vă rog din suflet!”

Trupul neînsuflețit al regretatei artiste va fi adus în țară miercuri, iar sicriul va fi închis.

„Sunt proceduri speciale când e repatriere. Rona și-a dorit să fie înmormântată alături de străbuni, la Cimitirul Bellu Catolic. Acolo este și tata, acolo sunt buncii, străbunicii. O să fie o mică veghe la capela serviciilor funerare, luni o să fie o alta, cu o slujbă, și atunci o să îi închidă sicriul și îl sigilează, pentru că sunt anumite norme de respectat, după care ea o să plece cu avionul spre București. O să ajungă miercuri și noi o să venim de marți ca să o iau de la aeroport cu serviciile funerare din București și o să o ducem la capela cimitirului Bellu”, a declarat Rinda Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

Unde va sta Rita, fiica Ronei Hartner, și cine va avea grijă de ea

Rita, fiica Ronei Hartner, nu vrea să plece în Franța, dar Rinda a spus că acolo nu ar fi singură, ci toată familia ar avea grijă de ea.

„Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui”, a mai spus Rinda Hartner.

Citește și Adela Popescu revine pe micile ecrane. La ce televiziune va apărea blondina: „Trebuie să fii la dispoziția oamenilor”