Mesajul emoționant transmis de un soldat de pe frontul din Ucraina către toate mamele: „O să ne întoarcem toți și-o să ne faceți ceva bun de mâncare!” VIDEO

Soldații lui Zelenski rezistă eroic în fața rușilor care continuă să bombardeze multe orașe din Ucraina! Un soldat a transmis un mesaj emoționant pentru toate mamele soldaților de pe front.

30 nov. 2022, 12:54
Mesajul emoționant transmis de un soldat de pe frontul din Ucraina către toate mamele: „O să ne întoarcem toți și-o să ne faceți ceva bun de mâncare!” VIDEO

Deși rușii continuă să facă prăpăd în Ucraina, distrugând infrastructura de gaze și sistemul de energie electrică, soldații lui Zelenski nu renunță la luptă și sunt pregătiți să câștige războiul.

Un mesaj transmis de un soldat ucrainean a impresionat toate mamele ale căror fii luptă pentru liberate.

Vizibil emoționat, militarul și-a liniștit mama și a asigurat-o că este în siguranță și curând va veni acasă.

Citiți și: Un român întors de pe frontul din Ucraina povesteşte coşmarul prin care a trecut: „Aş vrea să şterg tot ce am făcut acolo. Să-i ajut, nu să fac ce am făcut”

„Bună, mama! Am mâncat, m-am îmbrăcat gros, mi-am pus căciulă și merg la plimbare. Să nu-ți faci griji. Sunt cu prietenii mei. O să fim cuminți. De fapt, mesajul ăsta nu e doar pentru mama mea, ci pentru toate mamele noastre, care ne iubesc, ne așteaptă și își fac griji pentru noi. Știu că nu ne-ați crescut să mergem la război, dar ne-ați crescut să fim bărbați. Și când țara noastră a dat de greu, am plecat să apărăm cel mai prețios lucru pe care îl avem. Așteptați-ne, o să ne întoarcem toți și-o să ne certați din nou, o să ne arătați ce greșim și-o să ne faceți ceva bun de mâncare. Ne vedem acasă”, a transmis soldatul ucrainean.

În ciuda condițiilor grele de pe front, mai ales că a venit iarna, soldații ucraineni dau dovadă de o stare bună de spirit, ajutați de echipamentele de calitate primite din Occident.

Militarii lui Zelenski au arborat drapelului național al Ucrainei la granița cu Rusia. regătesc să plece de la centrala nucleară Zaporojie, pe care au ocupat-o încă din luna martie,

Între timp, rușii se regătesc să plece de la centrala nucleară Zaporojie, pe care au ocupat-o încă din luna martie. Anunțul a fost făcut de șeful Energoatom, compania națională de producere a energiei nucleare.

În ultimele 24 de ore, au fost 54 de atacuri ale rușilor asupra Herson,  potrivit unui oficial militar ucrainean citat de CNN.

Citiți și: Noi bombardamente devastatoare, Ucraina lăsată în bezna. Au sunat iar sirenele de război, oamenii petrec noaptea în buncăre reci