Mesajul emoționant postat de Laurențiu Reghecampf după divorț: „Te iubim!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat cu scandal, iar ulterior bărbatul a recunoscut relația cu Corina Caciuc, alături de care are un băiețel.

21 nov. 2022, 11:28
Mesajul emoționant postat de Laurențiu Reghecampf după divorț: „Te iubim!”

După despărțire, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, iar împreună au un băiețel, pe micuțul Liam. După toată drama creată din cauza separării, antrenorul are acum motive de bucurie. Acesta se bucură de noua viață, cât mai departe de scandal, iar fanii au putut observa că divorțul de Anamaria Prodan a fost unul benefic pentru bărbat, acum că postează și mai multe fotografii cu cei dragi.

Mezinul lui Reghecamp tocmai a împlinit șase luni, iar acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu micuțul, alături de un mesaj care i-a emoționat pe internauți.

„La Multi Ani Baiatul Meu! Te iubim, mama&tata ❤️#6monthsold”, a scris Laurențiu Reghecampf.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Citește și: Mesajul emoționant pentru Anamaria Prodan de la fiul său, Bebeto: „Mama mea e nr.1!”

Detalii despre divorțul Reghecampf-Prodan

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Acum, antrenorul trebuie să plătească o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia pentru copilul pe care îl are cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf Jr.

Magistrații au admis programul de vizită solicitat de bărbat, custodia copilului fiind comună. Impresara este obligată să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei, după ce a cerut culpa exclusivă a antrenorului. Instanța a respins această cerere, însă decizia finală nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel, potrivit playtech.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, dezlănţuită: “Nu dă Dumnezeu să ajung eu la conducerea acestei țări să îi arăt fiecăruia une îi este locul?“