Mesajul emoționant pentru Anamaria Prodan de la fiul său, Bebeto: „Mama mea e nr.1!”

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf , i-a transmis mamei sale un mesaj pe contul său de Instagram.

20 nov. 2022, 16:34
Mesajul emoționant pentru Anamaria Prodan de la fiul său, Bebeto: „Mama mea e nr.1!”

Laurențiu Reghecampf junior, alias Bebeto, i-a transmis mamei sale un mesaj pe Instagram, unde și-a exprimat iubirea pe care o are pentru ea.

„Te iubesc MAMA FOREVER
Mama mea e nr 1! Mama mea e ANAMARIA PRODAN iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învvățat să fiu DEMN și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun ”looserii”! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos iar fugarii care se bucură că nu își ajută copiii că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încet dar sigur! WE ARE THE BEST!” , i-a transmis fiul său într-un story postat pe Instagram.

Citiți și: Este oficial! Divorțul anului în România a fost confirmat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio pentru totdeauna

Scandalul dintre părinții săi l-au afectat pe Bebeto, el fiind foarte trist după ce a văzut scenele de agresiune dintre părinții săi.

Recent, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, după ce Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de antrenorul de fotbal și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. În primă instanță, magistrații i-au dat câștig de cauză lui Laurențiu Reghecampf și asta pentru că în primul rând, au dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună și nu din culpă exclusivă, așa cum solicitase Anamaria Prodan.

În al doilea rând, judecătorii au admis un program de vizită a lui Bebeto, dar şi două weekenduri pe lună când Laurenţiu Reghecampf poate să îşi vadă fiul, lucru cu care Anamaria Prodan nu este de acord.

În data de 31 august, fiul lor, Laurențiu Reghecampg jr., a împlinit 14 ani.

„La mulți ani, Bebele meu – te iubește tata mult”, i-a scris Laurențiu Reghecampf într-un mesaj pe Instagram, acolo unde a și postat mai multe fotografii cu acesta.

Nici Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis un mesaj la fel de emoționant fiul său

„La mulți ani, îngerul meu! Tu ești totul! Ești inima mea! Tu ești inima mea! Ești lumea mea”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Citiți și: Primele imagini de la bătaia dintre Reghecampf şi Anamaria Prodan. Cei doi s-au luat la pumni în public VIDEO