Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii. Regina Îngerilor ne călăuzește pașii: „Scrie o scrisoare pentru ingerii pazitori ai sufletului tau”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, marti 17 octombrie 2023. Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

17 oct. 2023, 10:39
Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii. Regina Îngerilor ne călăuzește pașii: „Scrie o scrisoare pentru ingerii pazitori ai sufletului tau”
Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii. Regina Îngerilor ne călăuzește pașii: „Scrie o scrisoare pentru ingerii pazitori ai sufletului tau”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 17 octombrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Citește și: Horoscop SPECIAL 17 octombrie 2023. Trei zodii care sunt lovite în plin de săgeata lui Cupidon. Luna în Săgetător îi dă peste cap pe nativi

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA

Curata-te de frici

Tu (sau cineva foarte apropiat tie) esti absorbit intr-o energie a fricii. Daca te simti obosit sau daca esti dependent de diverse substante, a venit vremea sa te cureti de energiile reziduale. Elibereaza-te de frici, de probleme, de energiile negative, imaginandu-ti un „aspirator” care face curatenie in sufletul tau. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa fie alaturi de tine, sa te sprijine si sa te ghideze. Vei vedea cum dupa acest exercitiu vei incepe sa te simti mai relaxat, iar corpul va fi eliberat si linistit.

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION

Integritate

Acesta poate fi raspunsul la o intrebare care te macina sau la o rugaciune pe care ai spus-o in legatura cu viata ta. Ingerii si Fecioara Maria iti raspund ca nimeni altcineva nu stie ce te face pe tine cu adevarat fericit. Tu esti singurul responsabil de fericirea ta. Actiunile pe care le intreprinzi iti dau starea de fericire pura. Daca ceva la care lucrezi te face sa te simti rusinat, vinovat, atunci nu este ceea ce trebuie sa faci. Toate acestea tin de propriile tale credinte, de morala ta si de conduita ta. Cere ghidare Fecioarei Maria si ingerilor tai pentru a schimba sau vindeca o situatie, daca tu consideri ca nu ti se mai potriveste sau ca nu te mai reprezinta. In acest fel ve ajunge la un aliniament perfect cu adevarul tau divin.

Citește și: Horoscop TAROT saptamana 16-22 octombrie 2023. Mesajul trimis de Univers pentru fiecare zodie în parte. BANI și NOROC pentru nativii zodiacului

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR

Sufletul pereche

Sufletul pereche poate fi o persoana cu care ai/ai avut o relatie romantica si care face parte din grupul tau spiritual. Se intampla rar ca sufletele pereche sa traiasca in acelasi timp pe Pamant. Cel mai adesea o fac dupa ce toate problemele karmei au fost rezolvate. Pana atunci, cei doi se ajuta reciproc ca ghizi spirituali. Scrie o scrisoare pentru ingerii pazitori ai sufletului tau pereche, exprima-ti sentimentele, gandurile, intrebarile. Cere-le ingerilor sa te pregateasa pentru intalnirea cu sufletul pereche. Il vrei recunoaste imediat si nu vei avea nicio indoiala in inima ta cand vei fi fata in fata cu el.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.