Mesajul găsit de o femeie pe afinele cumpărate din Lidl. Internauții au rămas uimiți de imaginea dezvăluită pe rețelele sociale

O femeie a găsit un mesaj neobișnuit pe afinele cumpărate dintr-un magazin Lidl. A fost prima oară când a observat însemnele pe aceste fructe pe care le consumă frecvent.

03 apr. 2023, 21:43
Mesajul găsit de o femeie pe afinele cumpărate din Lidl. Internauții au rămas uimiți de imaginea dezvăluită pe rețelele sociale
Mesaj pe afinele cumpărate din Lidl

O femeie a găsit un mesaj neobișnuit inscripționat pe afinele cumpărate din Lidl. Nici internauții nu au știut ce semnifică, de fapt, acest lucru.

Afinele sunt unele dintre cele mai sănătoase fructe. Nutriționiștii le recomandă deoarece sunt foarte hrănitoare. Ele pot fi consumate proaspete sau împreună cu alte ingrediente, încorporate în diferite rețete. Specialiștii au demonstrat că afinele ajută sistemul imunitar, cardiac, dar și sănătatea mentală.

Citește și: Ce beneficii au afinele. Sunt ele secretul tineretii si sanatatii vesnice

Fructele pot fi cumpărate direct de la producători sau din magazine, unde sunt depozitate în cutii. Unele dintre acestea au inscripționate mesaje codificate neobișnuite.

O clientă din Irlanda a observat un astfel de mesaj pe afinele cumpărate dintr-un Lidl. Când a vrut să le consume la micul dejun a văzut că o afină avea inscripționat pe înelișul exterior codul ABS.

Aceasta s-a panicat și a căutat un răspuns pe internet. Un utilizator al platformei Reddit i-a oferit acesteia explicația simplă și logică. Cutiile în care sunt depozitate orice fructe au imprimate un cod, cu ajutorul unui laser. Undele laser ar fi trecut printr-o gaură de pe cutir și a marcat fructul.

Citește și: Afacerea cu afine, mină de aur pentru producătorii români. La un hectar cultivat se câştigă peste 20.000 de euro

„Se face cu comprimare a aerului sau ceva de genul ăsta, deci e ceva delicat. Gravarea cu CO2 pare să fie suficient de blândă pentru a nu dăuna suprafața fructului. Așa că am învățat cu toții ceva nou!”, a spus utilizatorul.

Internauții s-au amuzat pe seama imaginilor, spunând că și fructele evoluează în zilele noastre, din punct de vedere tehnologic.