Mesajul Iulianei de la „Bravo, ai stil” pentru Ştefan de la Exatlon: „Sună-mă când ajungi în ţară!”

Febra Exatlon a cuprins intreaga Romanie! In lunile in care competitia s-a desfasurat in Republica Dominicana, “Faimosii”, dar si “Razboincii” si-au facut milioane de fani si au cucerit multe inimi!

24 mai 2018, 15:01

Unul dintre cei mai indragiti concurenti de catre reprezentantele sexului frumos a fost, de departe, Stefan Floroaica! In varsta de 25 de ani, “razboinicul” cu trup perfect de atlet a punctat la fiecare aparitie! Eliminarea lui din semifinalele a adus astfel multa tristete, insa barbatul nu trebuie sa dispere. Exista si parti bune, drept dovada, a si primit un mesaj surpriza de la o superba femeie din Romania. 

Iuliana de la “Bravo, ai stil”, mesaj socant pentru Stefan de la Exatlon! Ce i-a placut la “razboinic”. 

Iuliana, castigatoarea ultimei editii a show-ului “Bravo, ai stil” si concurenta cu mari sanse de a pune mana si pe trofeul “Bravo, ai stil All Stars”, a dezvaluit ca Stefan de la Exatlon i-a facut o impresie foarte buna, in plus, a fost favoritul ei din competie. Din acest motiv, a tinut sa ii transmita si cateva cuvinte.

“Preferatul meu a fost Stefan! Imi placea la el fizicul, caracterul, era un baiat de nota 10, muncitor, sportiv, chiar l-am apreciat foarte tare Pacat ca a iesit din competitie in semifinale! Merita mai mult! Insa, imi place de el si… necastigator! De aceea, la intoarcerea in tara, ii spun asa! “Stefan, suna-ma, sa fie primul telefon pe care il dai!”, a zis, amuzata, Iuliana!