Mesajul Kindred „Împreună spre 0%”, axat pe promovarea Jocului Responsabil, se regăsește acum și pe tricourile echipelor sponsorizate din prima ligă

În premieră în fotbalul românesc, unul dintre sponsorii oficiali ai echipelor de din prima ligă își schimbă mesajul de pe echipamentul de joc pentru a sprijini o cauză deosebit de importantă - reducerea până la eliminare a veniturilor provenite de la jucătorii vulnerabili, în perioada următoare.

23 ian. 2024, 09:39
Mesajul Kindred „Împreună spre 0%”, axat pe promovarea Jocului Responsabil, se regăsește acum și pe tricourile echipelor sponsorizate din prima ligă

În spiritul Fair Play-ului, fundamentul sportului, Kindred se angajează să ofere cele mai bune servicii în domeniul pariurilor sportive și al jocurilor de cazino online, într-un mod cât mai corect posibil. Compania depune eforturi constante pentru a educa jucătorii cu privire la utilizarea instrumentelor disponibile în scopul practicării jocurilor de noroc într-un mod sigur și în exclusivitate pentru distracție.

Mesajul Kindred Group „Împreună spre 0%” apare pe echipamentul de joc al celor două formații sponsorizate – FC Botoșani și FC Hermannstadt

Andreas Nichilciuc, Country Manager Unibet România, a declarat: „Inițiativa Împreună spre 0% nu este doar o premieră, ci și o continuare a angajamentului grupului Kindred pentru susținerea si promovarea jocului responsabil in România. După anunțul de la finalul anului trecut, continuăm seria inițiativelor si a programelor dedicate asigurării unui mediu sigur de joc pentru clienții noștri. Pe lângă prezența pe tricourile de joc ale celor 2 echipe, FC Hermannstadt si FC Botoșani, mesaje de joc responsabil vor fi afișate si pe ecranele LED din jurul terenului de joc la majoritatea cluburilor din prima liga. Scopul inițiativei Împreună spre 0% este de a încuraja o abordare responsabilă a jocurilor de noroc din România din partea tuturor actorilor implicați, de la jucători și operatori până la autorități.”

Marian Ignat, președinte al clubului FC Botoșani: „Suntem deosebit de bucuroși că clubul nostru se alătură misiunii Împreună spre 0% și că astfel, împreună cu sponsorul nostru Unibet, parte a grupului Kindred, vom avea ocazia să fim parte a unei premiere. Pentru prima dară în România, un sponsor își va schimba mesajul de pe tricoul de joc pentru a promova o cauză, iar această acțiune ne face să fim mândri de acest parteneriat.”, a declarat Marian Ignat, președinte al FC Botoșani.

„În fotbal a juca responsabil înseamnă să tratezi fiecare meci ca și cum ar depinde întreg sezonul de el. Să joci, să lupți pentru fiecare minge, în fiecare moment al partidei. Noi, FC Hermannstadt, chiar jucăm responsabil! Alături de Unibet mergem Împreună spre 0%”, este mesajul reprezentaților clubului FC Hermannstadt.

Vorbim despre o premieră în România, însă acest gen de promovare a Jocului Responsabil este utilizat de către Kindred Group de mai bine de un an în campionate precum cele din Scoția sau Anglia, acolo unde echipele Glasgow Rangers și Middlesborough evoluează cu mesajul „Împreună spre 0%” pe tricou.

Kindred Group se distinge ca fiind singura companie care adoptă un mesaj de promovare a Jocului Responsabil pe tricourile de joc ale echipelor din Superliga pe care le susține, iar această inițiativă este parte a unui efort mai amplu. Acest demers include campanii active pe rețelele de socializare și în mass-media, precum și decizia de a afișa mesaje de promovare a Jocului Responsabil pe panourile LED care înconjoară multe dintre stadioanele pe care se dispută meciuri în România.

 

„Împreună spre 0%” – angajament ambițios al Grupului Kindred 

„Împreună spre 0%”, campania Grupului Kindred, ce gestionează brandurile Unibet și Vlad Cazino, licențiat ONJN în România, se concentrează asupra promovării Jocului Responsabil pe platformele de pariuri, bingo, poker și cazino online, cu scopul de a diminua veniturile provenite de la jucătorii vulnerabili până la zero în viitorul apropiat.

Călătoria Grupului Kindred către atingerea procentului de 0% a început în anul 2020, iar rezultatele obținute până în prezent sunt îmbucurătoare. Datorită investițiilor susținute în tehnologie și educația clienților, care au permis implementarea unor tehnici avansate de detectare și o mai mare conștientizare a instrumentelor utile oferite jucătorilor, Kindred a reușit să reducă semnificativ procentul veniturilor generate de jocurile de noroc dăunătoare în ultimii ani. Astfel, se poate afirma că obiectivul de atingere a procentului de 0% devine tot mai apropiat.