Mesajul lui Băsescu pe Youtube: „De câteva ore, Ponta şi Antonescu sunt disperaţi….” VIDEO

Traian Băsescu a transmis, duminică seara, un mesaj postat pe Facebook şi Youtube, prin care le cere românilor să nu iasă la vot. Preşedintele suspendat susţine că premierul şi preşedintele interimar au devenit "disperaţi", întrucât poporul nu le validează "lovitura de stat".

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 18:01
Mesajul lui Băsescu pe Youtube: „De câteva ore, Ponta şi Antonescu sunt disperaţi….” VIDEO

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a postat cu numai trei ore înainte de închiderea urnelor un mesaj către electorat. Într-o înregistrare postată pe Facebook şi Youtube, Băsescu le cere alegătorilor să nu meargă la urne:

„De câteva ore Ponta şi Antonescu sunt disperaţi. Le devine tot mai clar că nu au putut să-i păcălească pe români şi să-i facă să iasă la vot pentru a le valida lovitura de stat. Dar ei sunt obişnuiţi să-şi mintă poporul. Aşa că în ultimele două  ore lansează pe Facebook, Twitter, internet mesajul semnat de mine, sau în numele meu, sau în numele PDL-ului să iasă oamenii la vot.  Vreau să ştiţi că mesajul meu e acelaşi: Nu mergeţi la vot, numai aşa serviţi România! Până la urmă, constatând cum minte Ponta nu pot spune decât că dintr-un Ion Iliescu nu putea ieşi decât un Victor Ponta”.