Mesajul lui Ciolacu, după victoria PSD: „Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eşuat în gestionarea pandemiei”

Marcel Ciolacu a postat luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care mulţumeşte tuturor alegătorilor PSD şi susţină că prin rezultatele alegerilor, românii au transmis un mesaj clar preşedintelui şi guvernării PNL, care nu au gestionat corect pandemia şi efectele economice ale acesteia.

07 dec. 2020, 15:02
Mesajul lui Ciolacu, după victoria PSD: „Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eşuat în gestionarea pandemiei”

Mesajul lui Ciolacu vine în contextul în care preşedintele PSD a insistat încă de duminică seară, după publicarea primelor exit-poll-uri, că social-democraţii trebuie să aibă prima opţiune în desemnarea următorului premier, în condiţiile în care sunt partidul cu cel mai mare scor electoral.

”Vă mulțumesc tuturor! Este victoria voastră! Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt!

Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial. Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile!

Mesajul lui Ciolacu pentru Iohannis şi Orban

Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică.

Mulțumesc partidelor europene din familia socialistă pentru susținerea efortului nostru de reconstrucție și modernizare, ceea ce ne demonstrează că parcursul PSD este unul corect”, scrie liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Rezultate oficiale BEC Update 10:30, după numărarea a peste 99,94% dintre secțiile de vot, date din 19.553 de sectii

Camera Deputaților:

PSD 30%

PNL 26,10%

USR 15,89%

AUR 9,38%

UDMR 5,97%

PMP 5%

Pro România 4,26%

Senat:

PSD – 29,70%

PNL – 25,89%

USR – 16,03%

AUR – 9,26%

UDMR – 5,6=98%

PMP – 5%

Pro România – 4,33%

Citeşte şi: Rezultate alegeri parlamentare 2020. Tensiune uriaşă la PNL. Liberalii se întâlnesc de urgenţă cu Iohannis, înainte de consultările oficiale cu partidele