Mesajul lui Florin Cîţu de Ziua Naţională a României. „PNL transformă România într-o ţară modernă și prosperă. Să ne amintim că există o singură Românie”

Preşedintele PNL a transmis de Ziua Naţională a României că eroii de azi sunt "medicii, antreprenorii, liderii care revoluționează și gestionează companii, dar mai ales fiecare român care muncește zilnic în țară și peste hotare".

01 dec. 2021, 09:11
Mesajul lui Florin Cîţu de Ziua Naţională a României. „PNL transformă România într-o ţară modernă și prosperă. Să ne amintim că există o singură Românie”

Florin Cîţu consideră că PNL modernizează ţara şi subliniază că există o singură Românie, „în aceste vremuri complicate”.

„La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moștenirea și libertatea noastră. În urmă cu 103 ani, la Alba Iulia, părinții fondatori ai României Mari ne-au lăsat cea mai importantă misiune: să ducem mai departe România unită.

Azi, eroii noștri sunt medicii, antreprenorii, liderii care revoluționează și gestionează companii, dar mai ales fiecare român care muncește zilnic în țară și peste hotare”, a precizat Florin Cîţu într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a PNL.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, mesaj pentru români de 1 Decembrie: „Va rămâne pentru totdeauna drept ziua triumfului idealului național: unitatea”

Florin Cîţu: „Cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie!”

„Partidul Național Liberal transformă România într-o ţară modernă și prosperă. Am convingerea că acest lucru se va realiza doar prin aplicarea principiilor liberale: reforme, investiții și susținerea prin orice mijloace a capitalului privat și a inovației. Doar așa vom ajunge să avem o Românie puternică, țara pe care și-au dorit-o înaintașii noștri la 1918.

Onorăm istoria și eroii de azi. Dar, cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie! O Românie unită sub valori și principii democratice.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a mai precizat fostul premier Florin Cîțu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre coaliţia de guvernare: „PSD şi PNL sunt ca Steaua şi Dinamo. PSD e mai Steaua, PNL e mai Dinamo”

Astăzi, de 1 decembrie, România aniversează 103 ani de la Marea Unire. Aproximativ 1.500 de militari vor participa miercuri la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

Potrivit MApN, anul acesta, când ţara noastră aniversează 103 ani de la Marea Unire, aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice vor participa miercuri la Parada Militară de la Arcul de Triumf.

Citeşte şi: Paradă cu 1.500 de militari de Ziua Naţională. România sărbătoreşte în pandemie 103 ani de la Marea Unire