Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou 2021. „Privim spre Noul An cu multă speranță și încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare”

Klaus Iohannis a făcut o retrospectivă a anului 2020, marcat de pandemia COVID-19, în mesajul transmis cu prilejul Anului Nou. Preşedintele le-a mulţumit în mod special medicilor "care au muncit până la epuizare" pentru a salva vieţi.

31 dec. 2020, 12:32
Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou 2021. „Privim spre Noul An cu multă speranță și încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare”

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou 2021 a fost făcut public de Administraţia Prezidenţială. Klaus Iohannis a vorbit despre încercările anului 2020, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19), şi şi-a exprimat speranţa că în noul an „vom trece cu bine peste această grea încercare”.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi-a schimbat radical abordarea faţă de COVID-19. „Simpla răceală” care a dus la decretarea stării de urgenţă

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou 2021. „Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape”

„Dragi români,

Ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viața noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent.

Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă și pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus și de a-i proteja pe semenii noștri. Din păcate, prea mulți oameni au pierdut lupta cu boala și gândurile mele se îndreaptă acum și către familiile îndoliate.

Un mesaj special de apreciere și recunoștință transmit medicilor și personalului medical, care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți.

Privim spre Noul An cu multă speranță și încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând!

Vă doresc tuturor multă sănătate și un An Nou fericit! La mulți ani!”, este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou 2021.

Romaniatv.net vă oferă o selecţie cu cele mai frumoase texte cu urări de revelion 2020-2021. La mulţi ani tuturor, un an mai bun ca 2020.

Citeşte şi: MESAJE DE ANUL NOU 2021. Cele mai frumoase urări de Revelion 2021

FELICITARI DE ANUL NOU 2021 cu mesaje creştine. Un an binecuvântat!

Urarea SRI de Anul Nou 2021. Mesajul ofiţerilor de informaţii pentru români


loading...
Partenerii noștri