Mesajul lui Klaus Iohannis pentru credincioşii care duminică sărbătoresc Paştele, dar şi pentru cei care celebrează Floriile VIDEO

Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de creștinii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici și al Sărbătorii Floriilor celebrate de creștinii ortodocși.

11 apr. 2020, 10:48
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru credincioşii care duminică sărbătoresc Paştele, dar şi pentru cei care celebrează Floriile VIDEO

Vă prezentăm în continuare textul mesajului lui Klaus Iohannis:

Credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranță și grijă față de semeni!

Chiar dacă aceste Sfinte Sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinței noastre ne unește sufletește și ne dă speranța că, în curând, vom putea fi împreună din nou.

Vreau să transmit cele mai călduroase urări și credincioșilor ortodocși, greco-catolici, armeni și cultelor neoprotestante care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei și iubirii.

Citeşte şi Klaus Iohannis, îndemn pentru românii care se pregătesc de sărbători: „O să stau acasă de Paşte cu soţia. Vom fi numai noi doi”

Dragi români,

Fie ca sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare și puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniți și încrezători în viitor vom ieși întăriți din această grea încercare.

Cristos a înviat!

Frohe Ostern!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!