Mesajul lui Marcel Ciolacu la un an de la declanşarea războiului din Ucraina: „Am văzut răspunsul comun al lumii libere şi democratice în faţa agresiunii unui tiran nebun”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a mers vineri la Baza 57 Aeriană "Mihail Kogălniceanu" pentru a le mulţumi militarilor români şi străini pentru ceea ce fac în fiecare zi astfel ca România şi întreg flancul estic al NATO să fie în siguranţă.

24 feb. 2023, 17:05
Mesajul lui Marcel Ciolacu la un an de la declanşarea războiului din Ucraina: „Am văzut răspunsul comun al lumii libere şi democratice în faţa agresiunii unui tiran nebun”

Marcel Ciolacu a postat vineri un mesaj pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat, după vizita efectuată la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu”, la împlinirea unui an de la începutul războiului din Ucraina.

„Români, americani, italieni și francezi. Se antrenează împreună, fac misiuni împreună, mănâncă împreună și își împărtășesc unii altora din cultura fiecăruia, totul ca o mare #familie. Este ceea ce am văzut astăzi la Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”.

Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui tiran nebun. Un zid de neclintit care protejează #România și întreg Flancul Estic al #NATO. De aceea, la un de la debutul invaziei Rusiei în Ucraina, am mulțumit militarilor români și partenerilor noștri din NATO pentru ceea ce fac în fiecare zi!

Nu vom accepta niciodată invadarea unui stat suveran. Vom rămâne cu toții alături de #Ucraina în această luptă, deoarece opoziția dură a Rusiei poate pune oricând în pericol libertatea altui stat ce nu îi susține demersurile nelegitime.

Citeşte şi: George Maior a anticipat încă din anul 2004: ”Bâstroie, problemă de siguranță națională”

Suntem împreună în această luptă. Și tot împreună vom reconstrui Ucraina, deoarece doar solidaritatea ne va ajuta să consolidăm modul nostru de viață democratic”, a scris Marcel Ciolacu în mesajul postat pe pagina PSD.

Cu câteva ore înainte de vizita la Baza Mihail Kogălniceanu, Marcel Ciolacu postase un mesaj şi pe pagina sa de socializare, referindu-se tot la începutul războiului din Ucraina.

„Anul trecut, la scurt timp după începerea războiului, am fost în Ucraina pentru a vedea cu ochii mei ororile bombardamentelor lui Putin. Dar și pentru a da un mesaj ferm că România va fi în prima linie a luptei pentru democrație și libertate.

Astăzi, la un an de la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, voi merge la Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu” pentru a le mulțumi militarilor români și străini pentru ceea ce fac în fiecare zi pentru ca România și întreg flancul estic al NATO să fie în siguranță.

Suntem solidari cu prietenii și aliații noștri din NATO. Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite. Noi, românii, vom sta mereu alături de toate națiunile democratice cărora le pasă de demnitatea umană, de pace și de progresul întregii umanități.”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV Liviu Mihaiu, fostul guvernator al Deltei Dunării, are soluţia în scandalul Bâstroe: „Noi avem butonul roşu, putem să transferăm debitul Dunării pe Sulina”