Mesajul lui Novak Djokovic după ce Rafael Nadal a câştigat Australian Open şi l-a depăşit la numărul de titluri de Grand Slam FOTO

Spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, a câştigat, duminică, grand slam-ul cu numărul 21, după ce l-a întrecut, cu scorul de 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5, pe rusul Daniil Medvedev, locul 2 ATP, în finala de la Australian Open.

30 ian. 2022, 19:14
Mesajul lui Novak Djokovic după ce Rafael Nadal a câştigat Australian Open şi l-a depăşit la numărul de titluri de Grand Slam FOTO

Marele absent de la Australian Open, Novak Djokovic, numărul 1 ATP, l-a felicitat pe rivalul său, Rafa Nadal, după ce spaniolul l-a depăşit la numărul de titluri Grand Slam, apreciind în acelaşi timp şi jocul foarte bun al lui Daniil Medvedev.

Sârbul laudă spiritul fantastic de luptă al lui Rafa, iar Djokerul are cuvinte frumoase și la adresa lui Daniil Medvedev (rusul a scăpat printre degete un titlu care-i părea la îndemână).

„Felicitări, Rafael Nadal, pentru câștigarea celui de-al 21-lea Grand Slam, este o realizare uimitoare. Întotdeauna un spirit de luptă impresionant. Medvedev a dat totul și a jucat cu pasiunea și determinarea cu care ne-a obișnuit deja” – Novak Djokovic.

În vârstă de 35 de ani, Rafael Nadal a făcut duminică un pas important în încercarea sa de a deveni cel mai bun jucător din istorie, după una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria finalelor de Grand Slam.

Nadal, care a avut un an 2021 plin de probleme de sănătate, a profitat de absenţa controversată a liderului mondial Novak Djokovic şi a preluat conducerea la numărul de Grand Slamuri câştigate, cu 21, în timp de Nole şi Federer au câte 20. Următorul turneu de Mare Slam este Roland Garros, unde spaniolul s-a impus de 13 ori în carieră.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Citeşte şi: Exerciții fizice eficiente pentru începători. Le puteți face acasă, iar antrenamentul complet durează doar 15 minute