Mesajul lui Titi Aur după trauma suferită de Xonia, artista acuzată că a condus drogată și băută. ”Nu există”

Artista Xonia a fost acuzată, anul trecut, de Poliția Română că a condus sub influența substanțelor interzise, s-a luptat din toate puterile ca să își facă dreptate. Din fericire pentru cariera sa, aceasta a câștigat. Sfatul lui Titi Aur, după suferința trăită de Xonia, acuzată că a condus bătută și drogată.
Filip Stan
23 mai 2024, 18:35
Mesajul lui Titi Aur după trauma suferită de Xonia, artista acuzată că a condus drogată și băută. ”Nu există”

Cântăreața Xonia sau Loredana Sachelaru, pe numele real, acuzată, anul trecut, de Poliția Română că a condus sub influența substanțelor interzise, s-a luptat din răsputeri să-și facă dreptate și să-și spele imaginea. A și câștigat.

Citește și Titi Aur, declarații despre șoferul din Timișoara, cu permis de patru zile, care a ucis o tânără. „Toate lucrurile astea duc către lipsă  de educaţie, o lipsă de conştientizare”

În urma testelor făcute de medicii legişti, ea va cere daune morale pentru trauma suferită.

Cunoscutul pilot Titi Aur, specialist în conducerea defensivă, le oferă sfaturi valoroase șoferilor, pentru ca experiența trăită de Xonia să nu se mai repete.

În urmă cu un an, Xonia a fost oprită în trafic de oamenii legii, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Testele făcute atunci au arătat că vedeta avea o concentrație de 0,30 g/l alcool pur în aerul expirat și că se afla sub influența substanțelor interzise:

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se menționa în comunicatul Poliției Capitalei.

Xonia și-a spălat rușinea

Recent, cu ajutorul analizelor efectuate la Institutul de Medicină Legală, solista Xonia a putut demonstra că, în acea zi, nu se afla sub influența substanțelor interzise:

„Rezultatul a fost acela că în corpul Xoniei nu a existat nicio substanță psihoactivă. Rezultatele au fost negative. În momentul în care a fost oprită de către poliție în trafic, rezultatele de la DrugTest a fost un rezultat pozitiv cocaină, dar acel rezultat a fost fals pozitiv.

Rămâne să mă consult cu Xonia, să luam o decizie în acest sens (n.r. – să dea în judecată Poliția Română), intenția noastră fiind pe viitor ca alți oameni sa nu mai sufere, să nu treacă prin calvarul prin care ea a trecut în această perioadă de un an de zile, fiind nevinovată, ea era cercetată penal pentru o infracțiune pe care nu a săvârșit-o.

Te-ar putea interesa și Titi AUR, la podcastul România TV: „Telefonul mobil este mai rău ca alcoolul şi drogul în trafic. Susţin percheziţie informatică în caz de accident”

Mai departe, dosarul a fost închis, s-a dispus clasarea pentru săvârșirea infracțiunii de pozitiv cocaină, inițial fiind deschisă cercetarea penală. În acest moment, s-a clasat pentru că fapta nu există, având în vedere rezultatele de la INML”, a declarat Katia Cicală, avocata Xoniei.

Acum că toată situația s-a mediatizat, celebrul pilot Titi Aur explică ce anume poate afecta drug-testul.

„Nu pot să confirm, este o bârfă cum că aceste drug-teste, în care sufli când ești oprit în trafic, nu sunt atât de performante. Din păcate, tot ce mâncăm noi e plin de chimicale. În afara de acele medicamente, care afectează testul, și acolo măcar se știe deja, iată că mai este vorba și de industria alimentară, de produsele pe care le mâncăm și care sunt pline de chimicale. În fiecare produs procesat, salamuri, înghețată, prăjituri, dar și în legume și în fructe, se vine cu saci de chimicale, sub diferite denumiri, care par dulci la ureche, ca să sune bine, dar tot chimicale sunt. Iar anumite combinații din aceste chimicale pot afecta testul, pot da fals pozitiv.

În acel moment, polițistul trebuie să te sancționeze, să-ți facă dosar penal și suspendare de carnet auto. Dacă la testul de alcool te duci repede la o clinică și-ți faci analize de sânge de unde reiese clar dacă ai consumat sau nu băuturi, la testul de droguri nu este deloc așa. La droguri, răspunsul vine după luni sau chiar după ani de zile, timp în care tu rămâi cu permisul suspendat, dar și cu imaginea șifonată, ceea ce este foarte grav, mai ales dacă ești persoană publică, cum este și cazul solistei Xonia. N-a făcut, n-a consumat, dar un an a planat această pată urâtă asupra ei. Juridic, bine că nu mai are nimic de suportat”, a spus acesta, conform Playtech.ro.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul din România care stă pe o adevărată comoară. Valoarea e estimată la peste 1 miliard de euro
Capital.ro
A murit marele CÂNTĂREŢ al României. Cea mai neagră zi: Dumnezeu sa te ierte, om bun
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Prințul William, imagini răvășitoare. Dar Kate lipsește
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Românii pot fi despăgubiți în urma furtunilor violente! Ce condiții trebuie să îndeplinească cei ale căror locuințe au suferit pagube
Capital.ro
CARNEA interzisă total. NU trebuie să o cumperi din magazine
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Trei sondaje arată o prăbușire a Partidului Conservator Britanic înainte de alegerile anticipate
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?